Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Maljorkoje dar kartą susituokė Natalija Bunkė: šįkart – su balta suknele

Šiuo metu Maljorkoje su savo vyru Edgaru Eidėjumi ir būriu draugų viešinti atlikėja, verslininkė Natalija Bunkė susituokė dar sykį. Šįkart moteris pasirinko kitokį, tradicinį įvaizdį – baltą suknelę.
Edgaras Eidėjus, Natalija Bunkė
Edgaras Eidėjus, Natalija Bunkė / Asmeninio albumo, 15min nuotr.

Sekmadienį Natalija Bunkė su savo vyru Edgaru Eidėjumi iškėlė dar vieną šventę – pora dar sykį susituokė Maljorkoje. Pora tai padarė artimiausių bičiulių akivaizdoje, tarp kurių ir vestuvių liudininkai Jonas Nainys ir Simona Nainė, soc. tinklų žvaigždė Naglis Bierancas, Kristina Ivanova, Saugirdas Vaitulionis, Liepa Mondeikaitė ir kt.

Maljorkoje kompanija laiką leidžia prabanga tviskančioje „Villa Magna“. Kaip anksčiau yra minėjusi N.Bunkė, bičiuliai čia planuoja iš viso pabūti savaitę laiko.

Apie prabangią vilą, kurioje apsistojo N.Bunkė, E.Eidėjus ir jų bičiuliai, galite skaityti čia.

15min primena, kad N.Bunkė ir E.Eidėjus susituokė ketvirtadienio popietę Vilniuje, viešbučio „Stikliai“ kiemelyje. Likus dar valandai iki ceremonijos, čia ėmė rinktis poros šeimos nariai, bičiuliai. Tarp būrio svečių buvo galima išvysti ir nemažai žinomų žmonių.

Vieni pirmųjų atvyko Simona ir Jonas Nainiai. Jie tapo Natalijos ir Edgaro santuokos liudininkais.

Svarbiai savo gyvenimo dienai nuotaka pasirinko mados namų „Inži“ raudonos spalvos suknelę. Kaip atskleidė Natalija, ji buvo pasiūta per savaitę.

Ceremonijoje dainavo N.Bunkės draugė, atlikėja Liepa Norkevičienė, kalbą sakė ir Natalijos sūnus Kristupas.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

N.Bunkė neslėpė niekada nebuvusi iš tų, kur jau nuo vaikystės svajojo, kaip atrodys jos vestuvinė suknelė, kokį tortą valgys ar servetėles rinksis. Tai nėra pirmoji jos santuoka, tad atlikėja žinojo, kad šį kartą viskas bus visiškai kitaip.

„Esu turėjusi dideles vestuves ir didelę pūstą suknelę, todėl savo būsimas vestuves su Edgaru įsivaizduojame absoliučiai kitokias ir visiškai netikėtas. Jos bus neįprastos“, – yra sakiusi Natalija.

Taip pat ji yra pasakojusi, kad įteisintą santuoką su šeima ir draugais, maždaug 20 žmonių, vėliau atšvęs Maljorkoje, kur praleis visą savaitę.

„Ne prie jūros, o kalnuose. Vynuogynai, alyvmedžiai – net dekoro nereikia. Vestuves bus kuklios, mūsų artimųjų rate. Ir mums jos bus pačios geriausios. Su labai paprasta suknele, su labai gražia fotosesija“, – LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ prieš kurį laiką kalbėjo N.Bunkė.

Tiesa, viešoje erdvėje ne vienas prisiminė, kad tai nėra pirmas kartas, kai Natalija tekės, tačiau ji į komentarus nekreipianti dėmesio. Visgi prisipažino, kad ankstesnės patirtys išmokė būti atsargesne.

„Tai yra mano gyvenimas, aš jį pati kuriu ir niekas negali įlįsti į mano kailį. Žinoma, dėl to esu žymiai atsargesnė ir šiek tiek sužalota buvusių patirčių, bet gyvenu ir mokausi. Tai yra normalu“, – atvirai sakė Natalija.

Netikėta pažintis

N.Bunkė ir E.Eidėjus susipažino atsitiktinai, 2017 metais. Dainininkė Edgarui Kaune perdavė gėles, turėjusias keliauti į Londoną, pas jo pusseserę ir Natalijos bičiulę.

„Aš jam atvežiau orchidėjas (juokiasi). Jis buvo tarpininkas, per jį į Londoną keliavo užsakymas, jis jas perdavė žmonėms, kad jas autobusiuku nugabentų.

Tada susitikome Kaune ir, kaip šiandien pamenu, atvažiavau tokia pavargus, išlipau iš mašinos nei labai pasidažius, plaukus susipynus į kasytes, kažkokią suknelę paprastą apsivilkus. Tų gėlių buvo ne taip ir mažai, dar tada jam paaiškinau, ką kaip sudėti, ko negalima daryti...“ – smagią pažinties istoriją 15min yra pasakojusi N.Bunkė.

Ji prisiminė, kad pirmosios pažinties metu susitiko žvilgsniai, užvaldė stipri energija.

„Toks žaibas trenkė, – prisiminė Natalija. – O vėliau kažkaip ėmėm susirašinėti, išsiaiškinom, kad turime labai daug bendrų draugų. Galiausiai po dviejų savaičių susitikom dar kartą.“

Priešingybės traukia

Atsitiktinai susipažinę, Natalija ir Edgaras iš karto pajuto stiprią trauką. Kaip patys sako, tarsi žaibas trenkė, o vėliau pradėjus bendrauti paaiškėjo, kad jiedu sieja ir labai daug bendrų draugų.

Ir nors kritikai primena apie amžiaus skirtumą, Natalija sakė, kad santykiuose tai yra visiškai nesvarbi detalė. Ir pripažino, kad nors jiedu nėra itin panašūs, per šiuos metus išmoko priimti vienas kito trūkumus.

„Mes gana skirtingi, bet, kaip sakoma, jeigu gali susitaikyti su žmogaus minusais, gali su jais gyventi, tai yra darnios poros garantas. Edgaras su mano minusais lengvai susitaiko, mes su juo labai gerai sutariame. Jo ramuma man labai padeda. Mes neužsižiebiame tarsi degtukai, nepadarome iš musės dramblio, todėl gražiai gyvename“, – anksčiau yra kalbėjusi Natalija.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Natalijos Bunkės ir Edgaro Eidėjaus vestuvės
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Natalijos Bunkės ir Edgaro Eidėjaus vestuvės

Paklausta, o ar keičia santykius pakitęs statusas, pripažino, kad, iš vienos pusės, niekas nesikeičia, bet, kita vertus, labai gera žinoti, kad tavo mylimas žmogus nori su tavimi praleisti visą gyvenimą kartu.

Sužadėtuvės Jungtiniuose Arabų Emyratuose

Mylimieji susižadėjo prieš beveik dvejus metus, atostogų Jungtiniuose Arabų Emyratuose metu.

„Akimirka, kurios mes nepamiršime visą gyvenimą. Kelionė taksi su drebančia širdimi, o mano nuojauta, kaip tikros moters raganaitės. Labai tave myliu, Edgarai Eidėjau.

Mūsų geriausi draugai tapo nuostabios akimirkos liudininkais.

P.S. gražesnio žiedo negalėjau įsivaizduoti, dalinuosi su jumis savo laime ir noriu rėkti iš džiaugsmo“, – paskelbusi džiugią žinią socialiniuose tinkluose tada rašė Natalija.

Su Simona ir Jonu Nainiais ir mylimuoju į Jungtinius Arabų Emyratus išvykusi Natalija Bunkė tuomet sakė neįsivaizdavusi, kad būtent čia ji išgirs vieną lemtingiausių klausimų. Vis dėlto vėliau ji nujautė, kad artėja ta akimirka, kai Edgaras jai pasipirš. Atlikėja juokavo, kad tai buvo galima puikiai suprasti iš mylimojo veido.

Asmeninio archyvo nuotr./Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus
Asmeninio archyvo nuotr./Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus

„Daug kam tikriausiai atrodė, kad toks žingsnis tikėtinas, nes kartu esame jau ne vienus metus. Aš irgi jaučiau, kad tai įvyks. Važiuodama taksi į vietą, kur viskas įvyko, buvau beveik tikra, kas manęs laukia, tačiau labai stengiausi išvaikyti šias mintis. Visgi raganiška mano nuojauta manęs ir šį kartą neapgavo“, – kalbėdama su 15min pripažino Natalija.

Sužadėtuvės įvyko įspūdingo Dubajaus kraštovaizdžio fone, o už įamžintas akimirkas sužadėtiniai dėkoja Jonui Nainiui, kuris atostogų metu filmavo vaizdo klipą savo dainai. Tądien su atostogautojais buvo ir operatorius, kuris nufilmavo ir priklaupimą ant kelio.

„Su Edgaru atvažiavome į vieną iš vietų, jau viskas buvo suplanuota – atsistojusi įsiamžinti pamačiau, kad Edgaras tiesiog dreba. Priklaupė ant kelio ir pasipiršo“, – prisiminė žinoma atlikėja ir pridūrė, kad tai, kas įvyko, yra vienas gražiausių jai nutikusių dalykų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius