-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mamontovas: Šiaurės Korėjos futbolininkų persirengimo kambaryje kabo vado nuotrauka!

Pirmadienį Lietuvos televizijos žiūrovai, stebintys Šiaurės Korėjos ir Portugalijos futbolo komandų mačą, galėjo pamatyti Andrių Mamontovą nauju amplua. Pertraukoje tarp kėlinių ir po jų menininkas buvo pakviestas pasidalyti patirtimi ir prisiminimais iš kelionės po Šiaurės Korėją, kuri, kaip jis yra prisipažinęs anksčiau, padarė didelę įtaką jo vertybių sistemai ir kūrybai.
Andrius Mamontovas
Andrius Mamontovas / 15min nuotr.

Dainininkas Šiaurės Korėjoje lankėsi 2008-aisiais, kai gastroliavo su režisieriaus Eimunto Nekrošiaus spektakliu „Hamletas“.

„Tikiu, kad šiuo metu, per pertrauką tarp kėlinių, Šiaurės Korėjos futbolininkų persirengimo kambaryje vyksta ne tik pokalbis apie sportą, bet ir ideologinė valandėlė. Esu įsitikinęs, kad jų persirengimo kambarėlyje kabo ir vado nuotrauka“, – šypsodamasis mintimis dalijosi muzikantas.

Paklaustas apie pasaulio simpatiją šios šalies futbolininkams, A.Mamontovas vėl nusišypsojo.

„Jų gerbėjų daugėja sulig kiekviena diena. Kiekvienas supranta, kad jiems tos futbolo rungtynės – daugiau negu sportas. Jiems dešimt kartų daugiau reiškia viena pergalė nei brazilams viso čempionato laimėjimas“, – buvo įsitikinęs A.Mamontovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius