Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Man-go“ lyderė Rima Petrauskytė laukiasi kūdikio

„Man-go“ lyderė Rima Petrauskytė-Paulauskienė ir jos vyras Rolandas Paulauskas laukia šeimos pagausėjimo. Šią žinią 15min patvirtino pati Rima.
Rima Petrauskytė ir Rolandas Paulauskas
Rima Petrauskytė ir Rolandas Paulauskas / Asmeninio albumo ir Lauros Kazlauskienės nuotr.

„Jaučiuosi stebuklo dalimi“, – 15min šypsodamasi sakė Rima Petrauskytė. Jos ir vyro Rolando kūdikis pasaulį turėtų išvysti kitų metų pradžioje.

Iš pirmos santuokos dukrelę Andreją auginanti atlikėja pasakojo, kad šeimos trijulė šiuo metu išgyvena pačias gražiausias emocijas. Tačiau pripažįsta, kad Andrėjai reikėjo laiko priprasti prie šios žinios.

„Andrejos emocijos iš pradžių buvo visokios, ji į visa tai žiūrėjo labai atsargiai, ji dar nepakankamai didelė, kad suprastų tuos visus laukimo niuansus, kad tai trunka 9 mėnesius. Bet tai normalu. Todėl mes labai daug apie tai kalbamės, tuo gyvename kiekvieną dieną, visa šeima labai laukiame. Einame kartu į parduotuves ir renkamės, ką pirksime, atrinkinėjame jos žaislus, kurie atiteks mažiausiam šeimos nariui. Kartu pas gydytojus į apžiūras važiuojame, kad ji dalyvautų, matytų ir nė kiek nesijaustų atstumta“, – 15min pasakojo Rima.

Asmeninė nuotr./Rima Petrauskytė-Malašičevė su dukra
Asmeninė nuotr./Rima Petrauskytė-Malašičevė su dukra

O ir pati atlikėja antrojo nėštumo metu jaučiasi itin gerai. Moteris pripažįsta, kad šiuo metu yra užsisukusi darbuose, tad nespėja net pagalvoti apie kažkokius sunkumus.

„Antras laukimas man yra visiškai naujas ir stebuklingas. Aš gal jaučiuosi labiau pavargusi, bet paanalizavau save ir supratau, kad dabartinės gyvenimo aplinkybės duoda tą didesnį nuovargį – turiu daug veiklos. Jei pirmo nėštumo metu galėjau skirti daug laiko sau, tai šiuo metu poilsiui laiko turiu mažiau. Skirtumas tik toks. O šiaip viskas labai gerai“, – šypsojosi ji.

Tiesa, spalio 20-ąją grupė „Man-go“ rengia savo 20-mečio koncertą, todėl Rima kiek dėl to nerimavo: „Tačiau visa komanda mane labai palaiko, tikiuosi, kad ir žmonės atėję į koncertą palaikys.“

Luko Balandžio / 15min nuotr./Grupė „Man-go“
Luko Balandžio / 15min nuotr./Grupė „Man-go“

Vaikelio lytį šeima jau žino. Tačiau tai pasilieka tik sau.

„Aš nemėgstu siurprizų. Noriu visada viską žinoti, todėl vaikelio lytį jau žinome. Bet su metais ateina branda, todėl svarbiausias mano tikslas – išlikti geroje nuotaikoje, geroje fizinėje būklėje tam, kad kuo lengviau ir kuo sveikesnis vaikas atkeliautų į šį pasaulį. Šiuo metu tokia pagrindinė mano užduotis, o visa kita nėra labai svarbu“, – 15min sakė laiminga mama.

O rugsėjo 23-iąją Rima Petrauskytė švęs ne tik savo 38-ąjį gimtadienį, bet ir vestuvių pirmąsias metines.

2017 metais Rima Klaipėdos Kristaus Karaliaus bažnyčioje amžiną meilę prisiekė metais vyresniam Rolandui Paulauskui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius