Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Mantas Katleris – apie sulaikytą „Alfa vyrą“: „Būtume žinoję, šokti viliotinio nebūtume kvietę“

Po 15min atlikto tyrimo pareigūnai sulaikė Airiną Arutiunianą. Įtariama, kad prieštaringai vertinamas „Alfa vyras“, internete prisistatinėjęs fotografu Dovydu, viliojo merginas fotomodelio karjera, o jas apsvaiginęs prievartavo. Išgirdęs šią naujieną Mantas Katleris neslėpė nuostabos ir patikino, kad, jei būtų bent kažką žinojęs ar įtaręs, jokiu būdu nebūtų kvietęs A.Arutiuniano į kebabų restorano atidarymą šokti viliotinio.
Manto Katlerio kebabų restorano atidarymas
Manto Katlerio kebabų restorano atidarymas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Liepos pradžioje 15min rašė apie interneto svetainę, kurioje merginos nuo 13 iki 23 metų buvo kviečiamos fotosesijoms bei modelio darbui. Merginų prašyta su savimi atsinešti įvairių spalvų apatinių, mini sijoną, triko ir aukštakulnius. 15min eksperimento dalyvėms nuvykus į tariamą fotosesiją paaiškėjo, kad fotografu prisistatęs Dovydas yra „Alfa vyru“ save tituluojantis Airinas Arutiunianas.

Šis 15min straipsnis buvo publikuotas vos kelios dienos po to, kai komiko Manto Katlerio kebabų restorano atidaryme Airinas Arutiunianas visų susirinkusiųjų akivaizdoje sušoko šokį su striptizo elementais.

Idėjos autorius M.Katleris iškart po pasirodymo sakė tokiu būdu norėjęs nustebinti svečius, todėl kartu su draugais užsakė striptizą. „Dar anksčiau minėjau, kad kada nors gyvenime jį tikrai pakviesiu programai, taip jau nutiko, kad tai įvyko dabar“, – atidarymo vakarą kalbėjo M.Katleris.

Vis dėlto trečiadienio žinia apie „Alfa vyro“ sulaikymą restorano savininką šokiravo. Kaip pats sako, jei būtų žinojęs apie jo nusikalstamą veiklą, tikrai nebūtų kvietęs.

„Iš karto susirašėme su draugais ir negalėjome patikėti šia žinia. Tikrai galiu garantuoti, kad jei tik būtume žinoję, viskas būtų kitaip. Pokštas lyg ir geras, bet pasirinktas labai prastas laikas“, – 15min sakė Mantas.

Tiesa, jis pabrėžia, kad atidarymo vakarą šokęs Airinas – visiškas atsitiktinumas. „Mes skambinome pirmuoju internete nurodytu numeriu ir atsiliepė būtent jis. Net nesitikėjome, kad jam paskambinsime. Bet kadangi ilgus metus žinau jį kaip žmogų-pokštą, pagalvojome, kodėl gi ne“, – pasakojo Mantas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Manto Katlerio kebabų restorano atidarymas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Manto Katlerio kebabų restorano atidarymas

Komikas sako atkreipęs dėmesį tik tiek, kad Airinas į atidarymą atėjo užsidengęs veidą.

Pasirodžius įtarimams dėl Airino Arutiuniano veiklos, Mantas Katleris ištrynė visas jos nuotraukas iš socialinių tinklų, iš oficialios restorano paskyros feisbuke. „Kai paaiškėjo tokie dalykai, nenorime su juo sietis“, – 15min sakė Mantas Katleris.

Pranešimą spaudai apie Airino Atutiuniano sulaikymą išplatinusi Vilniaus apskrities policija trečiadienį kviečia atsiliepti visas nukentėjusias.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius