-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Margirio Meilučio marškinėliai su sesers čempionės atvaizdu – „G&G Sindikato“ dovana

Per olimpinės plaukimo čempionės Rūtos Meilutytės sutiktuves žiniasklaidos dėmesio užteko visai plaukikės šeimai – glausdami seserį fotografavosi broliai Mindaugas ir Margiris, čia pat šypsojosi močiutė Aldona ir tėvas Saulius Meilutis.
Rūtos Meilutytės broliai Mindaugas ir Margiris (dešinėje)
Rūtos Meilutytės broliai Mindaugas ir Margiris (dešinėje) / Luko Balandžio nuotr.

Tačiau Rūtos gerbėjų akį bene labiausiai patraukė Margirio Meilučio marškinėliai – ant balto drabužio juodai buvo išpiešta stilizuota Rūtos, kandančios olimpinį aukso medalį nuotrauka. Kaip portalui Žmonės.lt sakė pats vaikinas, marškinėlių idėja ir dizainas priklauso grupei „G&G Sindikatas“.

Luko Balandžio nuotr./Rūta Meilutytė
Rūta Meilutytė

„Jie praėjusį šeštadieni koncertui „Galapagų“ festivalyje pasigamino tokius marškinėlius ir dedikavo vieną dainą Rūtai. Aš, kadangi dirbau festivalyje, priėjau užkulisiuose prie jų ir paprašiau nuotraukos su tais marškinėliais. Deja, jie visus marškinėlius išmetė į minią ir liko tik tie vieni, tačiau vyrai man juos padovanojo“, – pasakojo savanoriams festivalyje vadovavęs Margiris.

Prekyba užsiimti neketina

Portalui Žmonės.lt daugiau apie marškinėlių idėją papasakojo „G&G Sindikato“ narys Artūras Matkevičius- DJ Mamania. „Norėjome atiduoti pagarbą Rūtai, turime tam labai tinkamą kūrinį „Tiems, kas rašo“. Džiaugėmės pergale, tad norėjome, kad ji atsispindėtų ir koncerte. Sugrojome garsą iš Londono olimpinio baseino po R.Meilutytės finišo, o tuomet vyrai spėjo persirengti įspecialiai pasiruoštus marškinėlius ir jais pasipuošę atliko Rūtai skirtą dainą“, – pasakojo jis.

Luko Balandžio nuotr./Rūtos Meilutytės brolis Margiris ir tėtis Saulius
Rūtos Meilutytės brolis Margiris ir tėtis Saulius

Pasak atlikėjo, iš viso buvo pagaminti 4-eri marškinėliai. „Treji atiteko Pushui, Kastetui ir Svarui, jie po pasirodymo metė juos į minią. Vieni buvo likę, kai sužinojome, kad festivalyje yra Rūtos brolis, nedvejodami juos jam padovanojome“, – pasakojo DJ Mamania.

Visi marškinėliai buvo kurti vieno muzikantų bičiulio rankomis, kuris sukūrė specialų trafaretą, o vėliau jį pridėjus marškinėliai buvo nupurkšti juodais dažais. „Patys pagaminome tuos marškinėlius, masinės gamybos tikrai neplanuojame,  būtų nefaina. Yra žmogus, kuris gali juos padaryti, jei reikia, manau tikrai nekiltų problemų nupurkšti dar keletą. Gaminti ir pardavinėti būtų šiek tiek žema“, – kalbėjo A.Matkevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius