-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijus Mikutavičius su kolegomis pristatė naują festivalį „Vilnius Music Week 2012”

Antradienio rytą Vilniaus kavinėje „Soul Boux” buvo pristatytas tarptautinis muzikinis festivalis „Vilnius Music Week 2012”. Kaitinant pagaliau į Lietuvą grįžusiai saulei, spaudos konferencijos dalyvius pasitiko gyvos muzikos ir didžėjaus ritmų miksas.
Akimirka iš spaudos konferencijos
Akimirka iš spaudos konferencijos / Mariaus Žičiaus nuotr.

Spaudos konferencijos dalyviai Rolandas Skaisgirys, Marijus Mikutavičius, Lauras Lučiūnas ir Justinas Jarutis į sostinės kavinę atvyko dviem ryškiaspalviais automobiliais su naujojo festivalio vėliavomis. Čia jau laukė ir Vilniaus miesto vicemeras Romas Adomavičius.

Muzikos ir edukacijos derinys

„Tai išsivystė kaip mūsų muzikinių apdovanojimų M.A.M.A. dalis. Festivalis susideda iš trijų pagrindinių ramsčių – tai dar vienas įvykis Vilniaus mieste dar vienas įvykis Lietuvoje, kuriame vyks daug viešų ir uždarų muzikinių renginių bei pasirodymų. Trečias dalykas, tai ir edukacinis renginys, nes  į Vilnių atvyks tiek Rytų, tiek Vakarų pramogų pasaulio žmonės, kurie dalinsis patirtimi su mūsų atlikėjais ir žmonėmis iš šou pasaulio“, – nauju muzikiniu įvykiu džiaugėsi M.Mikutavičius. Vienas iš tokių svečių – „Pink Floyd“ vadybininkas Peteris Jenneris.

Seminarai vyks kino teatre „Pasaka“, klubuose „Tamsta“, „Soul Box„, „Loftas“ vyks muzikiniai renginiai. Viešieji renginiai vyks sostinės V. Kudirkos aikštėje prie Vyriausybės rūmų, aikštėje prie Nacionalinio dramos teatro, Lukiškių skvere bei Vilniaus Katedros aikštėje.

Festivalį „Vilnius Music Week 2012” sudarys dvi dalys – koncertai ir konferencijos. Visi renginiai vyks nuo rugpjūčio 30 dienos iki rugsėjo 2-osios, kuomet sostinėje šurmuliuos „Sostinės dienos“. Vilniečiai ir jo svečiai galės mėgautis daugiau nei šimtu talentingiausių Azerbaidžano, Estijos, Lietuvos, Latvijos, Ukrainos, Baltarusijos ir Gruzijos atlikėjų pasirodymų.

Pasirodymus festivalio metu surengs „Instrumenti“, „Golden Parazyth“, „FreaksOon Floor“, „Empti“, „Me And My Monkey“, „SvanSikh“, „Sheep Got Waxed“, Markas Palubenka, „Proper Heat“, „Marc Fiction“, „Kamanių šilelis“, „Reed No Brass“, „Colours of Bubbles“ ir kiti.

„Prie šio renginio prisijungė ir „Lietuvos geležinkeliai“, nes turėsime vieną muzikinį traukinį, kuriame vyks tam tikri muzikiniai renginiai“, – apie festivalio programą pasakojo R.Skaisgirys.

Nors vasaros metu beveik kiekvieną savaitgalį įvairiuose šalies kampeliuose vyksta daugybė muzikinių festivalių, „Vilnius Music Week 2012“ organizatoriai įsitikinę, kad šis festivalis tikrai sulauks dėmesio. Pasak jų, jau vien tai, kad vyks daugybė įvairių paskaitų ir užsienio atlikėjų koncertų pristrauks nemažai vilniečių. „Tai pat, į Vilnių grįžta daug aukštųjų mokyklų studentų“, – pridūrė Jurga Klimaitė-Riebling.

Spaudos konferencijoje dalyvavo ir muzikantas „Lietuvos talentų“ nugalėtojas Martynas Levickis.

Mariaus Žičiaus nuotr./Akimirka ia spaudos konferencijos
Mariaus Žičiaus nuotr./Saulius Urbonavičius ir Rolandas Skaisgirys

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius