-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marius Jampolskis, Oksana Pikul, Natalija Zvonkė į sceną lipo su savo artimaisiais

LNK studijoje šeštadienį buvo filmuojamas šou ,,Šeimos diena“, skirtas Tarptautinei šeimos dienai. TV projektas pakvietė populiarias, dažnai televizijos ekranuose šmėžuojančias garsenybes į sceną žengti drauge su šeimos nariais.
LNK projekto ,Šeimos diena“ vedėjais tapo aktorius Robertas ir Marius Jampolskiai.
LNK projekto ,Šeimos diena“ vedėjais tapo aktorius Robertas ir Marius Jampolskiai. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

,,Šeimos dienos“ vedėjais tapo aktorius Marius Jampolskis bei jau kurį laiką jo vadybininku dirbantis tėtis – Robertas Jampolskis. Nors vyrui scena ir viešas pasirodymas nėra naujiena, kalbėdamas Robertas atviravo: ,,Mariau, scenoje aš jaučiuosi kaip vaikas šalia tėvo.“ Nemažiau nei renginio vedėjas Robertas Jampolskis nerimavo ir kitų Lietuvos žvaigždučių artimieji, pasiryžę scenoje pasirodyti drauge. Kojos virpėjo atlikėjos, TV laidos vedėjos Gintarės Karaliūnaitės mamai, garsiajai žolininkei Adelei. Iš baimės trypčiojo ir žaviosios blondinės Oksanos Pikul mama Laima.

Ne naujokės jautėsi tik sesės Irūna ir Rūta Puzaraitės, balsas nedrebėjo ir dainingajai Juozapaičių šeimos trijulei. Drąsiai mikrofonus laikė sesės Natalija Zvonkė ir Kristina Ivanova, kurioms talkino grupės „Yva“ narė Gintarė Valaitytė. Šventinę nuotaiką scenoje dovanojo ir raudonplaukė Eva, dainą atlikusis su sūnumis Kristupu ir Simonu.

Itin jausmingą pasirodymą dovanojo Giedrė Balutytė su dukra. Dainos metu ašarą nubraukė renginį stebėjusi mama ir močiutė Ona Valiukevičiūtė. Nuotaiką ir atmosferą palaikė džiaugsmingi cirko artistų, gimnastų ir šokėjų pasirodymai. Bene didžiausia renginio staigmena tapo mago Manto Wizzard pasirodymas, kardais pjaustęs, o galiausiai ir stebuklingoje dėžėje pradanginęs Oksaną Pikul.

Koncertas per LNK bus rodomas gegužės 15-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius