-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marius Repšys ryžosi šeštai tatuiruotei – jo koją papuoš šachmatais žaidžiančios teatro kaukės

Marius Repšys kūną nusprendė papuošti dar viena tatuiruote. „Neiškenčiau“, – pirmadienį pasidalinęs nuotrauka iš „Fokus Pokus“ tatuiruočių salono rašė jis. Šis piešinys – jau kone šeštas, o pats aktorius save juokais vadina priklausomu, esą posakis, kad pasidarius pirmą tatuiruotę užsimanai ir antros, ir trečios – ne iš piršto laužtas. Po pertraukos jis vėl sėdo į meistro Alexo Astrausko kėdę.
Mariaus Repšio tatuiruotė
Mariaus Repšio tatuiruotė / Asmeninio albumo nuotr.

„Alexas – labai geras meistras, aš bet kam neatiduodu savo odos, o jam duodu, jis tiesiog puikus“, – komplimentų tatuiruočių meistrui negailėjo Marius.

Ne vieną piešinį aktoriui sukūręs Alexas įgyvendino ir pastarąją Mariaus idėją – netrukus ant jo kojos atsiras piešinys, kuriame pavaizduotos dvi teatro kaukės, tarpusavyje bežaidžiančios šachmatais. Įdomu tai, kad būtent tokią piešinio viziją Marius... susapnavo.

„Tokį vaizdą susapnavau maždaug prieš dvejus metus ir tas sapnas man labai giliai įstrigo, jis buvo labai ryškus ir man iki šios dienos nedavė ramybės. Sapnavau, kad turiu pasidaryti dvi teatro kaukes. Kankinausi, o dabar guliu po adata ir džiaugiuosi“, – 15min kalbėjo Marius.

Asmeninio albumo nuotr./Marius Repšys
Asmeninio albumo nuotr./Marius Repšys

Toks kaukių – komedijos ir dramos – žaidimas, pasak jo, labai taikliai atspindi jo šiandieninį gyvenimą, kuriame netrūksta nei linksmų, nei dramatiškų dalykų. Gyvenimą, kuriame Marius sako nuolat išgyvenantis tam tikrą kovą.

„Papasakojau meistrui apie sapną, apie savo idėją, o jis mane po dviejų dienų nustebino – jis nupiešė tokį piešinį, kad tiesiog negalėjau atsisakyti“, – pasakojo jis.

Naują tatuiruotę Marius nusprendė darytis ant šlaunies – tokioje vietoje, kuri nebūtų labai matoma. „Man reikės vaidinti, todėl rinkausi tokią, kad nereiktų labai slėpti“, – kalbėjo.

Pirmadienį pradėjęs darytis tatuiruotę galutinį jos rezultatą Marius tikisi pamatyti po gero mėnesio, gana nemažam piešiniui užbaigti prireiks kelių vizitų pas meistrą.

Asmeninio albumo nuotr./Mariaus Repšio tatuiruotė
Asmeninio albumo nuotr./Mariaus Repšio tatuiruotė

Ši tatuiruotė Mariui jau kone šeštoji. Todėl su tokiu jo pomėgiu kūno menui susitaikė ir jo artimieji, tolerantiškai naujus piešinius priima ir Mariaus žmona. „Ji mane labai palaiko. Aš jau ligonis, aš jau sergu. Ne mitas, kad pasidaręs vieną tatuiruotę norėsi ir antros, o pasidaręs antrą – trečios, tai absoliuti tiesa“, – sakė Marius.

Jis pats pirmąją tatuiruotę pasidarė būdamas 15 metų, tuomet, kaip pats sako, galvojo, kad ji bus pirma ir paskutinė, tačiau vėliau suprato, kad nė velnio: „Nori nenori vis grįžti prie šito reikalo“.

Tada būdamas paauglys Marius išsitatuiravo du hieroglifus, kurie vaizdavo „gėrį“ ir „blogį“. „Visą gyvenimą kovojau su savo demonais“, – 15min sakė jis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Teatre – neregėta Mariaus Repšio ir Viktorijos Čmilytės šachmatų dvikova

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius