Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Martinavičiai policijoje praleido 5 valandas: „Pareigūnus iškvietė konfliktą matę kolegos“

Natalijos ir Sigito Martinavičių skyrybų procesą sudrebino dar vienas incidentas. Abu sutuoktiniai atsidūrė Kauno policijos komisariate.
Natalija ir Sigitas Martinavičiai
Natalija ir Sigitas Martinavičiai / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Pirmadienį galimai įvykusį poros konfliktą dabar narplioja pareigūnai – portalo delfi.lt žiniomis, abiejų asmenų atžvilgiu Kauno apskrities policijoje buvo pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Kaip 15min komentavo S.Martinavičius, jį darbe užsipuolė atvykusi N.Martinavičienė. Situaciją, kaip pats tikino, matė ir jo kolegos, jie ir iškvietė policiją.

„Taip, buvo naudojamas smurtas, – 15min sakė S.Martinavičius ir netrukus patikino, kad jis pats nesmurtavo. – Aš smurto nenaudojau, bet gal jai (N.Martinavičienei – red.) atrodo kitaip. Už žodžius dar nė vieno neuždarinėjo (į areštinę – red.)“.

Paklaustas apie konflikto pasekmes sakė – „jos gali būti rimtos“: „Dabar yra pradėti du tyrimai, tiek iš vienos, tiek iš kitos pusės. Todėl daugiau nenoriu komentuoti.“

S.Martinavičius įsitikinęs, kad skyrybos niekuomet nebūna dėl vieno kurio nors sutuoktinio kaltės, tačiau sako nesuprantantis, kodėl jiems su žmona nepavyksta išsiskirti taikiai. Esą jiedu nesutaria dėl turto padalijimo klausimų.

„Skyrybos vyksta labai negražiai, su daug intrigų. Vyksta negražūs žaidimai, nešvari kova dėl verslų, dėl namų, dėl turto“, – 15min sakė jis.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Natalija Martinavičienė su vyru Sigitu
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Natalija Martinavičienė su vyru Sigitu

Verslininkas taip pat stebisi, kodėl teisėtvarka esą nevienodai gina smurtą patiriančias moteris, neva neatskiria tų, kurios iš tiesų patiria smurtą ir tų, kurios tik sako, kad prieš jas smurtaujama.

„Negražūs dalykai vyksta“, – kalbėjo S.Martinavičius.

Pasak jo, tai ne pirmas kartas, kai N.Martinavičienė atvyksta pas jį į darbovietę, tačiau pirmą kartą susitikimas baigėsi konfliktu, kurio metu prireikė ir policijos įsikišimo. „Pastoviai yra konfliktuojama, intriguojama, pastoviai naudojamasi vaikais – jie yra nuteikinėjami prieš mane“, – sakė jis.

S.Martinavičius pasakojo, kad policijos komisariate jis su N.Martinavičiene atsidūrė pirmadienį apie 16 valandą ir ten praleido maždaug 5 valandas. „Po to jokio kontakto nebuvo, nesiruošiu su ja bendrauti“, – kalbėjo pašnekovas.

Jis tikina, kad su N.Martinavičiene bandė tartis taikiai – esą siūlėsi jai „palikti jo paties dar iki santuokos turimą namą, kol užaugs vaikai, taip pat esą siūlėsi mokėti už komunalines paslaugas bei 190 eurų mėnesinius alimentus, atiduoti pusę savo turimų verslų“.

„Bet ji nesutinka, remiasi smurto bylomis ir toliau daro man spaudimą. Nežinau, ko nori, nes daugiau nieko neturiu“, – 15min kalbėjo S.Martinavičius.

15min bandė susisiekti su N.Martinavičiene, tačiau ji komentuoti pirmadienį įvykusio incidento nepanoro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius