-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martinkėnaitė: „Mane apvogė čigonė“

Grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė naujienų portalui 15min.lt prasitarė šį pirmadienį skaudžiai nukentėjusi nuo ilgapirščių. Dainininkė po šio įvykio sako besijaučianti tarsi išrengta.
I.Martinkėnaitė Londone liko be rankinės ir joje buvusių asmeninių daiktų bei asmens tapatybės kortelės.
I.Martinkėnaitė Londone liko be rankinės, asmeninių daiktų ir asmens tapatybės kortelės. / „Scanpix“ nuotr.

Dar pirmadienį „69 danguje“ grupės merginos viešėjo Londone. Mat Didžiosios Britanijos sostinėje baigėsi grupės gastrolės ir merginos, pasirengusios skrydžiui į namus, atvyko į Stanstedo oro uostą. Ingrida pasakojo, jog oro uoste prie grupės merginų priėjo čigonė.

„Ta moteris labai nerišliai kalbėjo ir atrodė keista. Vos sakinį surezgė, bet supratau, kad paklausė, kur rasti lėktuvą, skrisiantį į Kauną. Ji priėjo, pažino mus, keistai nužiūrėjo“, – pasakojo nukentėjusi moteris.Mačiau tą moterį lėktuve, kuriame skridome ir mes. Bet negi prieisiu ir prašysiu parodyti, ar ji neturi mano rankinuko, – kalbėjo I.Martinkėnaitė.

Dainininkė  15min.lt sakė tiksliai prisimenanti, kad iki prieinant čigonei turėjusi rankinę. „Nors žinau apie čigonų gudrybes ir rodydama, kur rasti keleivių registraciją į Kauną, nežiūrėjau moteriai į akis, matyt, kažkaip gudrybės suveikė keistai. Tik vėliau suvokiau, kad nebeturiu rankinuko. Labai nemalonu, bjauriai jaučiuosi, esu tarsi išrengta“, – liūdnai kalbėjo I.Martinkėnaitė.

Paso ir bilietų nepavogė

Dainininkė tikino praradusi brangų rankinuką, piniginę, kurioje po koncertų turo buvo nemažai pinigų, asmens tapatybės kortelę, mobilųjį telefoną bei kosmetikos. „Laimė, lėktuvo bilietus bei pasą turėjau prie savęs, jų nepavogė“, – pasakojo moteris.

15min.lt dainininkė sakė antradienį bandžiusi skambinti į Stanstedo oro uosto Radinių skyrių. Teiravosi, ar nerasta jos rankinė. Radinių skyriaus darbuotojai Ingridą patikino nieko neradę.

Prieiti nedrįso

„Mačiau tą moterį lėktuve, kuriame skridome ir mes. Bet negi prieisiu ir prašysiu parodyti, ar ji neturi mano rankinuko. Aš įtariu, kad mano rankinuko vagystė – jos darbas, bet nesu tikra“, – kalbėjo I.Martinkėnaitė.

Dainininkė teigė beveik praradusi viltį, kad pavyks ką nors rasti, tačiau sakė privalėsianti kreiptis į teisėsaugą, nes pavogta asmens tapatybės kortelė ir mobilusis telefonas. „Gal teisėsaugai iš mano telefono IMEI kodo pavyks nustatyti, kur mobilusis šiuo metu yra. Jei jis bus Lietuvoje, abejonių, kad mane apvogė čigonė, bus dar mažiau“, – niūriais išgyvenimais dalijosi I.Martinkėnaitė.

Patirtus nuostolius ji vertina maždaug 5000 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius