-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X Faktoriaus“ dalyvis Martynas Kavaliauskas: „Mažesnių miestų publika šiltesnė, o didesnių – labiau susireikšminusi“

„Man svarbi mano gimtojo miesto ateitis“, – sako muzikiniame projekte „X Faktorius“ išgarsėjęs dainininkas Martynas Kavaliauskas. Kol dainininkas ruošiasi Mindauginių sekmadienį Švenčionyse vyksiančiam koncertui „Mano miesto šventė su TV3“, Martynas sutiko pasidalinti mintimis apie pilietiškumą, tradicijas ir... prietarus.
Martynas Kavaliauskas
Martynas Kavaliauskas / TV3 nuotr.

Dainininkas neabejoja, kad pilietiškumas – būtina savybė, tačiau tikina, kad lietuviai tokie nėra. „Man atrodo, kad labai daug žmonių nereaguoja į svarbius dalykus, vykstančius mūsų šalyje. O tikrai yra į ką reaguoti“, – sako M. Kavaliauskas.

Pakviestas prisijungti prie Švenčionyse organizuojamos miesto šventės, Martynas nedvejodamas sutiko. „Tai didelis renginys, dalyvaus daug žinomų Lietuvos dainininkų, man garbė būti pakviestam, – džiaugiasi vaikinas ir vardija Švenčionių publikos privalumus. – Mažesnių miestų publika šiltesnė, o didesnių miestų – labiau susireikšminusi, mažiau linkusi rodyti geras emocijas.“

Ar dainininkas laikosi lietuvių liaudies papročių ir švenčia tradicines šventes? „Kartais... Joninės šiemet buvo užimtos koncertais, Mindauginės, kaip suprantate, bus taip pat“, – sako Martynas.

Vaikinas džiaugiasi, kad mažesnių miestų žmonėms labiau pavyksta išlaikyti tradicijas, ir mano, kad tuo reikia didžiuotis: „Tuos žmones reiktų labiau paremti. Dalyvaudamas miesto šventėse visada stengiuosi apsilankyti amatininkų mugėse ir ką nors nusipirkti, nes, kaip sakoma, jei nieko nenusipirksi, tai gal daugiau ir nebegrįši.“

Renginio vedėjai – aktorius Vytautas Rumšas ir keliautojo, žurnalisto, TV3 laidų vedėjo Vytaro Radzevičiaus dukra Augustė Radzevičiūtė.
 
Šventinį sekmadienį, liepos 7-ąją, 20.40 val. tiesioginiame TV3 eteryje žiūrovams taip pat dainuos Linas Adomaitis, neišskiriamas scenos duetas Vilius ir Violeta Tarasovai, prieš kelerius metus didžiausio masto muzikinio projekto „Chorų karai“ generolės pareigas ėjusi Augustė Vedrickaitė. Šventėje taip pat pasirodys Pabradės fanfarinis orkestras, moterų vokalinis ansamblis, pasaulio čempionai modernaus šokio kolektyvas „Gelmė“ ir jaunieji rajono talentai, o žinomi Švenčionių amatininkai atskleis šimtmečius puoselėjamų tradicijų paslaptis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius