-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martynas Tyla paaiškino, kurie svečiai gauna VIP kvietimus į M.A.M.A ceremoniją

Paaiškėjus, kad bene stilingiausia pramogų pasaulio apdovanojimų „Žmonės 2018“ viešnia, „Metų stiliaus“ kategorijoje triumfavusi stilistė Karolina Meschino negavo kvietimo į M.A.M.A apdovanojimus, asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ pirmininkas Martynas Tyla paaiškino, kokiais kriterijais remiantis yra atrenkami VIP svečiai, kurie į šį renginį patenka nemokamai.
Martynas Tyla ir Neringa Zeleniūtė
Martynas Tyla ir Neringa Zeleniūtė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

15min M.Tyla pasakojo, kad pirmenybė yra teikiama muzikantams ir su muzika dirbantiems žmonėms.

„Pirmiausia kviečiami nominantai, muzikantai, žmonės, dirbantys su muzika arba kažką darantys toje srityje. Tuomet komisijos nariai, renginio rėmėjai, spaudos atstovai, o tada jau geltonųjų puslapių likučiai“, – sakė M.Tyla.

Ir vis tik, kodėl „Metų stiliaus“ titulą pelniusi stilistė K.Meschino negavo kvietimo į renginį?

„O ką jinai turi bendro su muzika? Aš tikrai nežinau, ką šita mergaitė turi bendro su pramogų verslu. Mano žiniomis, panelė visus septynerius ar šešerius metus į šį renginį papuldavo nekviesta. Nieko asmeniško prieš šitą mergaitę nėra, bet, patikėkite manimi, jau kelintus metus mes turime problemą su sėdimomis vietomis“, – 15min sakė M.Tyla.

Jis taip pat pacitavo tekstą, užrašytą ant kvietimo į M.A.M.A renginį: „Dėmesio, tai nėra bilietas į renginį. Kvietimas, perduotas tretiems asmenims – negalioja.“

Vis tik kiekvienais metais prie M.A.M.A fotosienelės pozuoja ne tik muzikantai – į renginį kviečiami ir stilistai, socialinių tinklų žvaigždės, influenceriai. Kodėl stilistė Karolina Meschino, turinti tūkstančius sekėjų socialiniuose tinkluose, neatitinka reikalavimų?

„Aš pabrėžiu – pirmenybė muzikos žmonėms. O dėl visų kitų, žiūrime, ką jie turi bendro su muzika. Ar tai būtų mados dizaineriai, ar maketavimo dizaineriai, tai gali būti net kirpėjai, kurie dirba su muzikantais. Mums tikrai be galo svarbu, kas ateina ant to kilimo.

Buvo pasiūlymas Karolinai nusipirkti bilietą ir jeigu ji gerbia muzikos pasaulį, jinai tai galėjo padaryti. Yra VIP bilietai – tuomet ir raudonu kilimu galima eiti. Tokių žmonių yra jau šimtas, kurie įsigijo VIP bilietą ir tuo labai džiaugiasi ir vertina. Kaip aš sakau, jeigu tu instagrame esi žvaigždė, tai dar nereiškia, kad ir visiems žmonėms esi žvaigždė“, – reziumavo M.Tyla.

TAIP PAT SKAITYKITE: Stilingiausia garsenybe pripažinta Karolina Meschino nežengs M.A.M.A raudonu kilimu: kodėl?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius