-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mauručaitė pasuks į verslą? (nuotraukos)

Dainininkė Viktorija Mauručaitė visuomet randa, kuo nustebinti. Neseniai savo gerbėjams pateikusi elegantišką penkių diskų rinkinį, atlikėja prakalbo ir apie papuošalų verslą.
V.Mauručaitė svajoja apie savo papuošalų kolekciją.
V.Mauručaitė svajoja sukurti visą papuošalų kolekciją. / „Scanpix“ nuotr.

Dainininkė naujienų portalui 15min.lt papasakojo apie ją jau seniai užvaldžiusią aistrą. Moteris kuria papuošalus verdama karoliukus. V.Mauručaitė tikina „užsikrėtusi“ tokiu užsiėmimu nuo savo mamos – tuo metu, kai Lietuvoje apie tokį užsiėmimą dar niekas nebuvo net girdėjęs.

„Jau labai seniai veriu karoliukus. Lietuvoje apie tokį užsiėmimą dar niekas nebuvo girdėję, o mes su mama jau vėrėm. Papuošalų vėrimas man tapo maloniu laisvalaikio užsiėmimu“, – pasakojo dainininkė.Svajoju sukurti visą vertų papuošalų kolekciją, – sako V.Mauručaitė.

Atlikėja 15min.lt prasitarė vis dažniau pagalvojanti ir apie papuošalų verslą. „Būtų smagu suderinti mylimą užsiėmimą su verslu. Visada gerai, kai tokie dalykai dera“, – kalbėjo moteris.

Dainininkė sakė, kad jos vertus papuošalus netrukus bus galima išvysti muzikantei priklausančioje interneto svetainėje viktorija.info. „Kol kas viskas yra kuriama, todėl tiksliai negaliu pasakyti, kada bus prieinama kiekvienam“, – sakė moteris.

V.Mauručaitė svajoja sukurti visą vertų papuošalų kolekciją. „Pastaruoju metu vis dažniau kyla idėjų, todėl svajoju, kad kada nors padarysiu visą tokių papuošalų kolekciją. Šiandien tik įsivaizduoju, kaip atrodytų kolekcijos pristatymas. Vertais papuošalais papuoščiau moteris“, – nuotaikingai kalbėjo dainininkė.

Išradingoji atlikėja jau spėjo savo vertais papuošalais apdovanoti artimiausius draugus. Dainininkės teigimu, užsakymų suverti papuošalus vis daugėja. Viktorija sako, kad papuošalų iš būsimos kolekcijos neketina laikyti nenaudojamų. „Visi norintieji galės įsigyti internetu“, – atskleidė V.Mauručaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius