-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meilės horoskopas Kiškio metams

Šie metai žada tikras audras meilės srityje. Klaipėdietė astrologė Violeta Liaugminienė paruošė meilės horoskopus visiems dvylikai ženklų.
Astrologė Violeta Liaugminienė
Astrologė Violeta Liaugminienė / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Santykiai Meilė

Avinai (Kovo 21–balandžio 20)

Romantinis Avinų gyvenimas kitais metais žibės visomis vaivorykštės spalvomis.

Vasario pabaigoje žiemos sąstingį pakeis nuotykių ieškotojo aistra. Galimi atsitiktiniai romantiški ryšiai, kurie balandžio pabaigoje, gegužės pradžioje gali sukelti brangiems Avinėliams rimtų nemalonumų. Nepasiduokite lengvabūdiškumui, nes jūs neatsakingai galite pažadinti kažkieno meilę jums. Viskas būtų ne taip jau blogai, jei šią meilę toleruotų jūsų partneris. Deja, jo nagai ir ragai tuo metu bus išgaląsti ir parengti kovinei būsenai. Situacija metų bėgyje (ypač vasarą) keisis dar ne kartą nuo karščiausių meilės priepuolių iki didesnių ar mažesnių nusivylimų.

Rugsėjo galas, spalio pradžia geriausias metas tiems Avinams kurie rimtai žiūri į santuoką. Jausmai gimę šiuo metu bus gilūs ir pastovūs.

Jautis (balandžio 21–gegužės 21)

Jau pačios pirmosios Naujųjų Metų dienos (iki sausio 8) gali atnešti Jaučiams tiek naujų partnerių pasiūlymus, tiek konfliktus su jau esamais. Taigi Jaučiams nederėtų bijoti prarasti tai kas juos varžo. Jei nieko įpatingo tomis dienomis neįvyks, ką gi ... Laukite gegužės vidurio. Galite pajusti gražų abipusį ryšį. Kažkieno dėmesys jus lydės iki birželio antrosios pusės. Labai gali būti, kad jus vėl iš naujo įsimylės jūsų nuosavas vyras (žmona). Nieko nepadarysi, kaip sako Erlickas.

Romantiškas periodas gali pasikartoti nuo rugpjūčio pabaigos iki rugsėjo pabaigos. O beveik visą spalį vieniši jautukai gali tikėtis pasirodant gyvenimo draugo.

Dvyniai (gegužės 21–birželio 21)

Jau pirmosiomis Naujųjų Metų dienomis Dvyniams gręsia trumpalaikiai konfliktai su parneriais. Tačiau jau Vasario pradžioje santykiai atšils. Jūs labai greitai bėgate per gyvenimą, todėl kovo vidury kiek sulėtinkite savo apsisukimus. Kažkur už kampo jūsų laukia nuostabus šansas. Tačiau net jei prašausite pro šalį, nieko baisaus! Gegužės mėnesį šis šansas dar kartą pasikartos ir dar su didesne tikimybę laimėti kažkieno meilę. Na ar bent jau draugystę. Tai puikus metas santuokai, ar partnerystei. Panašu, kad jūs nenurimsite ir birželio – liepos pradžios. Greičiausiai jūsų jausmus pažadins jau kitas žmogus!

Iki spalio vyraus ramybė, o po to galite vėl leistis į meilės nuotykius. Nepaisant to, kad šio mėnesio viduryje, jums gali grėsti rimtas konfliktas su parneriu, nepraėjus nė dviem savaitėm, jūs atrasite naują aistros objektą. Sprendžiant iš jūsų meilės nuotykių, greičiausiai jus dievas nubaudė suteikdamas žavumą.

Vėžys (birželio 22 – liepos 22)

Nors jūs jūsų nuotaikos ir emocijos keičiasi kelis kartus į dieną, tačiau jūs pernelyg branginate savo šeimą, kad leistumėtės į neapgalvotus nuotykius. Šiais metais visa jūsų meilė teks partneriui. Tačiau tai nereiškia, kad nesusilauksite kitų žmonių dėmesio. Kai kas mėgins užkariauti jūsų palankumą rugpjūčio – rugsėjo mėnesiais. Vėžiai skirtingai, nei visi kiti ženklai turi daugiausia galimybių ir progų, nes jie ne tik savo emocijų valdovai, bet ir sugeba iššaukti jas visų kitų ženklų atstovams. Tačiau kiekvienam vėžiukui situacija išsispręs skirtingai. Priklausomai nuo jo dorovinių ir moralės normų, nuo jo įsitikinimų ir vertybių sistemos.

Na, o santuokai Vėžiams palankūs visi metai.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 23)

Daugeliui Liūtų metai gali būti įsimintini skyrybomis ir... naujomis santuokomis. Beje sėkmingomis! Daugelis Liūtų iki sausio pabaigos su meile susidurs visiškai netikėtai. O tie, kurie vis dėl to planuojate vedybas, ar planuojate pradėti kartu gyventi, pasistenkite tai padaryti iki sausio 23d. Mieli Liūtai neužkibkite ant atsitiktinių šypsenų. Jos gali kėsintis į jūsų patikrintą ir laiko išbandytą santuoką. Gerai atsijokite vertybes. Pagundos (ir galimybės) jus baigs kankinti vasario pradžioje, na o santuokinė įtampa gali užsitęsti iki balandžio. O nuo birželio mėnesio iki pat metų galo jums bus vėl palankus laikas vedyboms.

Mergelė (rugpjūčio 23–rugsėjo 22)

Nors nuo pat metų pradžios Mergelės negalės skųstis romantiškų nuotykių stoka, tačiau vargu ar blaiviom ir racionaliom Mergelėm gali patikti finansinės išlaidos, susijusios su šiais nuotykiais. Iki sausio galo – puikus laikas santuokai. Vasario mėnesį Mergelės sugebės atrasti romantiką tokiose vietose, kur neranda kiti ženklai. Jūs galite užmegzti įdomias pažintis parduotuvėse, butų valdybose, policijos komisariatuose, remonto dirbtuvėse, ar net savo namuose, išsikvietusios santechnikus, elektrikus, buitinės technikos remonto meistrus, ar kitus samdytus žmones. Didžioji dalis šios "romantikos" gali gimti iš išskaičiavimo. Mergelės ypatingai vertins savo gerbėjų finansines galimybes. Taigi tie, kas nori užkariauti Mergelės širdį, visų pirma turėtų pasirūpinti savo piniginės turiniu. Nuo balandžio mėnesio Mergelių prioritetų sąraše romantika užleis vietą kitiems reikalams

Svarstyklės (rugsėjo 23–spalio 23)

Jei pirmąsias dvi savaites Svarstyklės ir jaus kažkokias įtampas ar kliūtis bendraujant su mylimaisiais, tai vėliau reikalai pradės klostytis iš ties puikiai. Nuo sausio antros pusės santykiai taps ne tik malonūs ir lengvi, bet ir padidės tikimybė susirasti antrąją pusę ilgesniam laikui. Nors kovas – ypatingai geras mėnuo ištekėti, ar vesti, tačiau nuo kovo 24 d. į jūsų santuokos būstą įžengęs Juodasis Mėnulis gali apkartinti santykius. Jei būsite išmintingos ir suprasite, kad tai laikina (tik 9 mėnesiai), pasistenkite išvengti konfliktų, ambicijų ir pykčio su savo mylimaisiais. Jūs turėtumėte žinoti, kad jiems šiuo metu bus žymiai sunkiau nei jums.

Daugeliui Svarstyklių balandžio antroje pusėje gali iškilti rimta grėsmė prarasti savo partnerius, o birželio pirma pusė – vėl geras laikas vedyboms.

Skorpionas (spalio 24–lapkričio 22)

Pati pirmoji metų savaitė Skorpionui žada ne tik aistringus meilės nuotykius, besitęsiančius nuo praėjusių metų, bet ir bus puikus metas vedyboms. Vėliau, kažkas gali išsivaduoti iš jūsų meilės kerų, tačiau įvairios naujos galimybės ir atsitiktiniai nuotykiai gali tęstis iki pat sausio pabaigos. Vasario gale ir visą kovo mėnesį jūs galite vėl atnaujinti meilės nuotykių paieškas, tačiau žinokite, kad jums gali būti sunku atrasti nusiraminimą ir paguodą meilėje iki kovo 24 dienos, tol kol jūsų meilės būste karaliaus Juodasis Mėnulis. Tačiau vos už kelių dienų situacija gali visiškai pasikeisti ir tie, kuriuos jūs pamilsite tuo metu, pasirodys patikimi, šilti ir stiprūs draugai, kurie gali surišti savo gyvenimą su jūsų ilgam laikui. Visų skorpionų meilės būstas taps ypač aktyvus ir stiprus nuo balandžio 5 dienos, į jį įžengus Neptūnui, kuris čia išbus ištisus 14 metų.

Šaulys (lapkričio 23–gruodžio 21)

Šauliui meilės reikalai bus ypatingai svarbūs nuo sausio galo iki pat birželio. Kovo antroji pusė, balandžio galas ir gegužės pradžia palanki santuokoms. Apie vedybas Šauliams palanku galvoti ir nuo birželio galo iki rugpjūčio pradžios bei beveik visą rugsėjo mėnesį. Tačiau meilės nuotykiai šiuo metu gali atnešti ir nemalonumų. Visus metus, o ypač gegužį Šauliai išgyvens visą skalę jausmų, nuo švelniausių ir romantiškiausių jausmų iki rietenų ir abipusių kaltinimų pragaro. Kovo pradžia gali atnešti netikėtų šeimos tvirtumo išbandymo atvejų, ar net skyrybų.

Ožiaragis (gruodžio 22–sausio 20)

Jums jau senokai neduoda ramybės romantiškos mintys. Tie kurie laukia didelės ir gilios meilės, turėtų jos sulaukti nuo vasario iki kovo pabaigos. Ir nors ši meilė gali sutikti įvairių suvaržymų ir sunkumų, daugelis jūsų priims ją kaip vieną nuostabiausių likimo dovanų. Ožiaragiui vedyboms geri visi metai, tačiau palankiausias tam laikas būtų liepa. Rugsėjo gale, spalio pradžioje Ožiaragių širdys gali dar kartą suvirpėti, pajutusios artimą sielą, tačiau šį kartą meilės jausmas gali ir nebūti abipusis. Tačiau jei jūs esate pakankamai stiprios ir kilnios sielos, kad galėtumėte besąsygiškai mylėti egoistišką ir bet kokia kaina siekiančią visuomenės dėmesio asmenybę, tai galite manyti, kad tai dar viena „dovana“ jums.

Vandenis (sausio 20–vasario 18)

Jūsų meilės gali būti lengvos, žaismingos, dažnos, neretai paviršutiniškos. O kartais jums ir pačiam gali būti sunku atskirti meilę nuo draugystės. Tačiau laikotarpis iki kovo vidurio gali būti išimtis. Jus pačius gali stebinti gilūs ir abipusiai jausmai, kuriuos patiriate tuo metu. Jūs galite būti tiek smarkiai „įklimpęs“, kad galite net nepastebėti vienos jaunatviškos ir žavios asmenybės vasario mėnesį mėginsiančios siekti jūsų dėmesio.

Nuo sausio galo iki antros vasario pusės, o taip pat nuo gegužės galo iki birželio galo, o taip pat visą liepą palankus metas vedyboms.

Žuvys (vasario 19–kovo 20)

Jūsų emocijos pernelyg greitai keičiasi, kad galėtumėte panerti giliai. O paviršinis vandenėlio čiurlenimas jūsų nedomina. Be to jūs šiuo metu pats esate ne per geriausios būklės. Nepasitikėjimas savimi gali jums daugelyje sričių kišti koją. Tačiau nepergyvenkite. Jūsų tamsusis laikotarpis eina į pabaigą. Kovo 24 d. Juodasis Mėnulis kartinęs jūsų gyvenimą ištisus 9 mėnesius išeis iš jūsų ženklo. Pirmuosius bundančio pavasario virpesius pajusite savo sieloje jau pirmomis metų dienomis. O ilgiau trunkantys jausmai gali gimti kovo pabaigoje – balandžio pabaigoje. Palankiausias laikas vedyboms nuo birželio vidurio iki liepos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius