Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mergvakarį atšventusi Viktorija Siegel: „Nesitiki, kad tuoj tapsiu žmona“

Praėjęs šeštadienis socialinių tinklų žvaigždei Viktorijai Siegel buvo išties ypatingas – moteris draugių būryje paminėjo savo mergvakarį. Šiuo metu intensyviai vestuvėms besiruošianti V.Siegel 15min papasakojo apie savo geriausius įspūdžius ir naują etapą, kuris jai kelia didžiulį jaudulį.
Viktorija Siegel, Laurynas Suodaitis
Viktorija Siegel, Laurynas Suodaitis / Asmeninio albumo nuotr.

Socialinių tinklų žvaigždei Viktorijai Siegel šis mėnuo tikrai įsirašys atmintin. Su staigmenomis praėjęs mergvakaris, artėjančios vestuvės ir naujas gyvenimo etapas moteriai kelia smagų jaudulį, o apie tai ji sutiko papasakoti ir 15min.

Linksmybės iki ryto

Dar praeitą šeštadienį soc. tinklų žvaigždė atšventė mergvakarį. Netikėtai jame pasirodė ir iš savo bernvakario trumpam pabėgęs moters sužadėtinis Laurynas Suodaitis, kuris Viktoriją nustebino didele rožių puokšte.

Mergvakario akimirkos – galerijoje:

„Kad Laurynas nustebins, tikrai nesitikėjau. Nors ir pats išvažiavo į savo bernvakarį, vis tiek atvyko pas mane“, – sužadėtiniu džiaugėsi V.Siegel.

Tačiau L.Suodaičio staigmena V.Siegel mergvakaris neapsiribojo. Geros nuotaikos soc. tinklų žvaigždei įpūtė ir draugės, suorganizavusios įspūdingą vakarėlį.

„Programa buvo labai smagi – kur tik nebuvom ir ko tik neveikėm: plaukiojome laivu Trakuose, po to grįžome į Vilnių, ten buvo staigmena pačiame viešbutyje. Su merginomis baliavojome iki pat ryto – taigi, atšventėme su trenksmu“, – sakė netrukus nuotaka tapsianti V.Siegel.

Šventę Viktorijai suorganizavo 10 jos artimiausių draugių. Moteris pripažino, kad įspūdžiai iš mergvakario jai įsirėš ilgam.

„Likau labai nustebinta, pilna įspūdžių, – teigė ji. – Kiekviena mergvakarį šventusi moteris man pritars, kad tai – neeilinė diena gyvenime.“

Prieš vestuves – jaudulys

Pokalbio metu Viktorija atskleidė, kad iki vestuvių liko jau visai nedaug – jos turėtų įvykti šį mėnesį. Dėl to ir laiko pastaruoju metu moteris turi vis mažiau – vyksta intensyvus didelės šventės planavimas.

„Pati tarsi plaukioju padebesyse, nesitiki, kad tuoj bus mūsų vestuvės, kad tuoj tapsiu žmona... Užplūsta labai geri, nerealūs jausmai“, – prisipažino „influencerė“.

Paklausta, ar nebaisu žengti į naują etapą, ar nekyla jaudulys, Viktorija teigė, kad šiek tiek jaudulio yra, tačiau jis – ypač malonus.

„Apskritai, šį mėnesį pasidariau labai jautri, pastoviai mąstau, kaip viskas įvyks, pradedu galvoti apie vestuves tai netgi susigraudinu“, – šypsojosi V.Siegel.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gimimo dieną V.Siegel susižadėjo su L.Suodaičiu: „Jaučiuosi beprotiškai laiminga“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius