Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merūnas Vitulskis vedė savo išrinktąją Eriką Vilčinskaitę

Lietuvos operos solistas Merūnas Vitulskis po šešerių metų draugystės vedė Eriką Vilčinskaitę. Kauno rotušėje penktadienio popietę įteisinę civilinę santuoką, jaunieji amžiną meilę vienas kitam prisiekė Kauno Šv. Gertrūdos bažnyčioje.
Merūnas su išrinktąja Erika
Merūnas su išrinktąja Erika / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prieš ketverius metus realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjęs 28 metų kaunietis šešeriais metais už save jaunesnę Eriką vedė penktadienį. Į miesto rotušę jaunieji buvo atvežti itin prabangiu, vienam kauniečiui verslininkui priklausančiu limuzinu „Rolls Royce“.

Prieš ištardama lemtingąjį „Taip“, Vitulskienės pavardę pasirinkusi Merūno išrinktoji Erika nesulaikė ašarų. 15.30 val. jaunųjų santuokos ceremonija suplanuota miesto senamiestyje esančioje Kauno Šv. Gertrūdos bažnyčioje.

Prieš vestuves buvo pasigirdę kalbų, jog visa šventė kainuos net 100 tūkst. Lt. Paklaustas apie vestuvių kainą, Merūnas šyptelėjo: „Manau, kad tiek pinigų skirti savo vestuvėms gali tik kokie nors naftos magnatai. Aš kol kas to sau leisti negaliu“.

Į Kauno rotušę pasveikinti jaunavedžių atėjo artimiausi poros draugai. Iš garsesnių žmonių matėsi televizijos laidų vedėjas, restorano savininkas Gediminas Juodeika. Merūno ir Erikos vestuves organizavo Kristina Kaikarienė.

Šventine jaunavedžių ir jų draugų nuotaika rūpinosi aktorius, renginių vedėjas Gintaras Mikalauskas. Merūno ir Erikos vestuves įamžino fotomenininkas Gintaras Česonis.

„Prieš porą mėnesių man paskambino Merūnas ir pasakė, kad reikia pagalbos. Jis yra vienas iš tų jaunų tikrų Lietuvos žvaigždžių, kuriam padėti neatsisakysiu niekada“, – tvirtino vestuvinę puotą vesiantis G.Mikalauskas.

Šv. Gertrūdos bažnyčioje jaunavedžių jau laukė Rūta Ščiogolevaitė, Vaida Genynė ir Vladas Kovaliovas, kurie Merūnui ir Erikai dovanojo gyvai atliktą kūrinį. Į vieną iš seniausių gotikinių Lietuvos bažnyčių pasveikinti savo bičiulio atvyko ir dainininkas Radžis.

Ceremonijos metu jaunuosius lydėjo iš penkių porų sudarytas pulkas. Pirmoji pamergė pasipuošusi alyvinės, o likusios pamergės – žalios spalvos žemę siekiančiomis suknelėmis. Atitinkamos spalvos kaklaraiščiais buvo pasipuošę ir pabroliai.

„Jaudulio tikrai užtenka. Jaudulio užteko savaitę prieš, dieną prieš, paskutinę naktį. Jei reikia, jauduliu galiu pasidalinti, – po ceremonijos rotušėje atviravo Erika Vitulskienė. – Kodėl byra ašaros? Jos byra iš džiaugsmo“.

„Jeigu būtų įmanoma, nesituoktume rotušėje, o rinktumėmės tik bažnytinę santuoką“, – neslėpė savo išrinktąją vedęs Merūnas.

– Visos Lietuvos žmonės jus perša jau kelinti metai. Kodėl tuoktis nusprendėte tik dabar? – žurnalistai paklausė Merūno.
– Reikėjo tam pribręsti.

– Kiek vaikų planuojate?
– Kuo daugiau, tuo geriau (juokiasi)

– Ar jau esate suplanavę medaus mėnesį?
– Po darbų viską derinsime. Jį teks šiek tiek atkelti.

– Kur švęsite?
– Tikrai švęsime... Kam reikia, tas sužinojo. O kam nereikia, tegul tie ir nežino.

– Sakote, kad jau subrendote vestuvėmis. O kada subręsite šeimos pagausėjimui?
– Manau, kad jūs anksčiau už mus sužinosite (juokiasi). Kalbant rimtai, tai tikrai norėtųsi.

– Ar vestuvės – brangus malonumas?
– Įdomus klausimas... Šiaip mes jau tuos šešerius metus jaučiamės kaip vedę. Net kai gimėme, galbūt jau buvome sujungti.

– Kiek tūkstančių išleidote šiai šventei?
– Aš kažkur skaičiau, kad 100 tūkstančių. Tai tebūnie 100 tūkstančių!

– Tai daug ar mažai?
– Manau, kad tiek pinigų skirti savo vestuvėms gali tik kokie nors naftos magnatai. Aš kol kas to sau leisti negaliu.

– Ar vestuvių puotoje dalyvaus kas nors iš šou verslo pasaulio?
– Dalyvaus mūsų artimiausi draugai ir šeimos nariai.

– Ar per savo vestuves dainuosite?
– Šitą klausimą svarstėme. Bet manau, kad ne.

Pokylio vietą nuo žiniasklaidos kruopščiai slėpę jaunieji, paklausti, kur vyks šventė, atšovė: „Kam reikia, tas sužinojo. O kam nereikia, tegul tie ir nežino“.

15min šaltinių teigimu, vestuvinis pokylis įvyko 40 km nuo Kauno nutolusioje prabangioje kaimo turizmo sodyboje, kurioje kambario nuomos kaina vienai parai svyruoja nuo poros šimtų iki pusės tūkstančio litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius