Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mia išsigydė širdies žaizdas: nauji jausmai – paslaptingajam Mantui

Po gyvenimo išbandymų Vilijos Pilibaitytės-Mios širdyje – vėl nauji jausmai. Atlikėja juos puoselėja paslaptingajam vyrui, vardu Mantas.
Vilija Pilibaitytė-Mia su širdies draugu Mantu
Vilija Pilibaitytė-Mia su širdies draugu Mantu / Asmeninio albumo nuotr.

Visai neseniai tiek Mia, tiek jos naujasis širdies draugas Mantas feisbuke pasikeitė savo santykių statusą, taip viešai paskelbdami apie vienas kitam užgimusius jausmus. Be to, pastaruoju metu jiedu socialiniuose tinkluose noriai dalijasi romantiškomis savo nuotraukomis.

„Myliu, turbūt aš tave myliu...“, – pasidalijusi kadru instagrame rašė V.Pilibaitytė-Mia.

Asmeninio albumo nuotr. /Vilija Pilibaitytė-Mia su širdies draugu Mantu
Asmeninio albumo nuotr. /Vilija Pilibaitytė-Mia su širdies draugu Mantu

Tiesa, dar šių metų liepos mėnesį 15min kalbinta Mia teigė, kad ji iš naujo atrado meilę sau, todėl apie antrosios pusės paieškas dar nesvarsto.

„Artimo vyro tiesiog neplanuoju įsileisti, nes man dabar to nereikia, aš jaučiuosi nuostabiai būdama viena, jeigu taip galima pasakyti, kas susiję su mano asmeniniu gyvenimu, – tąkart pasakojo Mia. – Niekur neskubu ir tikrai nenoriu pulti pirmam pasitaikiusiam į glėbį ir dėlioti kokią nors ateitį su žmogumi.“

Moteris tada duodama interviu sakė, kad viskam ateina savas metas. „Kai bus tas laikas, gal ateis ir mano žmogus, bet kol kas aš esu viena, šiuo metu esu labai įsimylėjusi save ir tuo džiaugiuosi“, – laimės neslėpė žymi dainininkė.

15min primena, kad Mia su buvusiu vyru Nerijumi Antanavičiumi skirtis pradėjo 2018-ųjų balandį. Tąkart teismą pasiekė skyrybų prašymas.

Mia ir Nerijus susituokė 2015-ųjų liepą po mažiau nei metus trukusios draugystės. Visgi atlikėja šių metų vasarį pripažino, kad vestuvės buvo gana spontaniškas, ne itin kruopščiai apgalvotas žingsnis. Dainininkė pripažino, kad jei būtų žinojusi apie nusikalstamą vyro praeitį, ji niekada nebūtų sutikusi tekėti už Nerijaus.

Per santuokinio gyvenimo metus Nerijus buvo dukart įsivėlęs į muštynes, teisiamas už sukčiavimą, už vairavimą išgėrus ir neturint tam teisės, už neišlaikymą savo dviejų mažamečių vaikų.Mia ir Nerijus susituokė 2015-ųjų liepą po mažiau nei metus trukusios draugystės. Visgi atlikėja šių metų vasarį pripažino, kad vestuvės buvo gana spontaniškas, ne itin kruopščiai apgalvotas žingsnis. Dainininkė pripažino, kad jei būtų žinojusi apie nusikalstamą vyro praeitį, ji niekada nebūtų sutikusi tekėti už Nerijaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius