Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Mičiulienei medikai diagnozavo sunkią ligą

Populiarią humoristę Violetą Mičiulienę daugelis pažįsta kaip Stefutę ar tetulę Jadvygą. Visuomet energingai nusiteikusiai ir žvaliai atrodančiai moteriai gydytojai diagnozavo sunkią ligą bei patarė lėtinti gyvenimo tempą.
V.Mičiulienė ryžosi permainoms.
V.Mičiulienei (dešinėje) gydytojai diagnozavo sunkią ligą. / „Scanpix“ nuotr.

Žurnale „Privatu!“ rašoma, jog moteriai kilo rimtų sveikatos problemų. Violeta leidiniui ryžosi papasakoti apie užklupusias bėdas. „Turiu tokį įprotį maždaug kas trejus metus nuodugniai išsitirti sveikatą. Prieš keletą savaičių nusprendžiau apsilankyti pas gydytojus ir atlikti visus tyrimus. Prieš šį vizitą buvau susiplanavusi trumpą kelionę į Egiptą, tačiau sužinojusi tyrimų rezultatus buvau paguldyta į Kauno klinikas, o ne išskraidinta į Egiptą“, – „Privatu“ pasakojo humoristė.

Paklausta, kokią ligą diagnozavo gydytojai, Violeta kalbėjo: „Kaip ir visiems pramogų verslo žmonėms, ydingas gyvenimo būdas galų gale atsisuko prieš mane. Nujausdama, kad streikuoja sveikata, nuvažiavau pas medikus išsitirti. Pastaruoju metu nei iš šio, nei iš to priaugau daugiau nei 30 kilogramų. Mane ištyrę gydytojai pasakė: „Cukraligė!” – atskleidė moteris.

Moteris „Privatu!“ prasitarė, kad, be cukraligės, artimu metu reikės gydyti skydliaukę, ryžtis operacijai. Komikė teigė dėl to neišgyvenanti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius