-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mikimauzu virtęs Julius Mocka per gimtadienį Viktorijai Šaulytei padovanojo kelionę į Disneilendą

Gruodžio 7-ąją stilistė Viktorija Šaulytė minėjo 25-ąjį gimtadienį, kurį, kaip ir kasmet, nusprendė sutikti artimųjų būryje. Žinoma mergina neslėpė džiaugsmingų emocijų, o vakarėlio svečiams surengė išties jaukią šventę viename sostinės restorane. „Paauglystėje norėjosi švęsti atskirai nuo tėvų, o dabar norisi, kad jie būtų kuo arčiau“, – sakė sukaktuvininkė.
Viktorija Šaulytė, Julius Mocka, Vaida Skaisgirė
Viktorija Šaulytė, Julius Mocka, Vaida Skaisgirė / Audriaus Dzimidavičiaus nuotr.

Ši gimimo diena, sako V.Šaulytė – ypatinga. Prisimindama praėjusius gyvenimo metus stilistė sako išmokusi daugybę vertingų gyvenimiškų pamokų: „Gimtadienis man yra tarsi gimimas iš naujo, susikaupimas bei metų įvertinimas. Visada pagalvoju kas paaugo, pasikeitė, o gal atsirado šiais metais. Galiu pasakyti, kad tikrai daug išmokau ir dėl to esu dėkinga ir laimingoms, ir ne tokioms džiugioms akimirkoms.“

25-mečio šventę ji sieja su 25 brangiomis istorijomis. „Tai momentai ir akimirkos, be kurių nebūčiau tokia, kokia esu. Šiais metais judėjau link to, kaip labiau save pažinti. Tyrinėti save ne tik iš arčiau, kaip nuotrauką, bet nerti giliau. 25 – tai mažas jubiliejus, o man ir priminimas, kad laiką reikia vertinti ir jį išnaudoti iki trumpiausių sekundžių!“, – šypsojosi V.Šaulytė.

Į stilistės gimtadienio šventę „Prancūzuose“ atvyko ir keli bičiuliai iš pramogų pasaulio – stilistas Joringis Šatas, televizijos laidų prodiuserė ir vedėja Vaida Skaisgirė, muzikos prodiuseris Henrikas Draugelis, dainininkė Paula.

Audriaus Dzimidavičiaus nuotr./Viktorijos Šaulytės 25-asis gimtadienis
Audriaus Dzimidavičiaus nuotr./Viktorijos Šaulytės 25-asis gimtadienis

V.Šaulytė džiaugėsi, kad ją supa tikri ir atsidavę žmonės: „Žmonės mano gimtadienyje – kaip mozaikos dalelės, be kurių nesusidėtų visas piešinys. Jie visi įsitaisę mano širdyje. Kiekvienas yra prisidėjęs prie mano gyvenimo toks, koks jis yra dabar. Visi jie vienaip ar kitaip yra mano gyvenimo istorija!“

Šventės svečiams V.Šaulytė surengė tikrą puotą – jie klausėsi gyvos Monikos ir Justo dueto atliekamos muzikos, skanavo saldėsius ir kavą, galėjo įsiamžinti nuotraukose.

Audriaus Dzimidavičiaus nuotr./Viktorijos Šaulytės 25-asis gimtadienis
Audriaus Dzimidavičiaus nuotr./Viktorijos Šaulytės 25-asis gimtadienis

Kaip visada V.Šaulytei buvo svarbus ir šventės dekoras, kurį patikėjo specialistams.

„Vienas džiaugsmas sukviesti draugus ir giminaičius į vieną vietą. Ir taip gera buvo matyti visus kartu. Paauglystės metais norėjosi švęsti atskirai nuo tėvų, o dabar norisi, kad jie būtų kuo arčiau“, – emocijų neslėpė žinoma mergina.

V.Šaulytė atskleidžia, ko pati sau palinkėtų: „Sau palinkėčiau mažiau bijoti! Kartais baimė trukdo padaryti daug dalykų. Todėl, reikia didelio darbo su savimi! Tai linkiu sau dirbti, labiau matyti ir kalbėti!“

Audriaus Dzimidavičiaus nuotr./Viktorijos Šaulytės 25-asis gimtadienis
Audriaus Dzimidavičiaus nuotr./Viktorijos Šaulytės 25-asis gimtadienis

Ypatingą dovaną V.Šaulytei vakaro metu įteikė mylimasis Julius Mocka – persirengęs žinomu personažu padovanojo ilgai svajotą kelionę į Disnėjaus pasaulį. „Kad ir kiek visko norėčiau, 25-taisiais metais svarbiausia vis tiek yra meilė. Meilė sau ir meilė, kurią man dovanoja Julius. Meilė mokytis!“, – sako stilistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius