-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milita Daikerytė parduoda 18-ojo gimtadienio proga dovanų gautą „Audi A5“

„Studio M“ savininkė, vizažistė Milita Daikerytė nusprendė pasikeisti automobilį – mergina parduoda prieš dvejus metus jai padovanotą „Audi A5“.
Milita Daikerytė
Milita Daikerytė / Vilmanto Žilinsko nuotr.

Prieš kiek daugiau nei dvejus metus, rugpjūčio mėnesį Milita Daikerytė šventė įspūdingą 18-ąją gimtadienį. Čia netrūko įsimintinų akimirkų ne tik dėl smagios vakaro programos, bet ir išskirtinių dovanų. Mergina pilnametystės proga iš tėvų gavo automobilį „Audi A5“.

Tačiau dabar Milita nusprendė automobilį pasikeisti. Skelbimas apie parduodamą „Audi A5“ pasirodė portale autoplius.lt. Mergina tikisi už ją gauti 13,5 tūkst eurų.

Čia rašoma, kad automobilio tipas – kupė, jis pagamintas 2011 metais, nuvažiavęs beveik 50 tūkst. kilometrų, varomas benzinu, be jokių defektų.

„Jau kurį laiką noriu didesnio“, – 15min apie priežastį, kodėl parduoda automobilį, sakė Milita Daikerytė.

Autoplius nuotr./Militos Daikerytės automobilis
Autoplius nuotr./Militos Daikerytės automobilis

M.Daikerytė prisipažįsta, kad išsiskirti su šiuo automobiliu bus sunku – jo dizainas buvo kurtas būtent jai.

„Esu dalyvavusi ir moterų ralyje, man labai patiko. Tikriausiai tai atsispindi mano pirmosios mašinos pasirinkime – ji yra sportinė. O šiaip aš labai mėgstu vairuoti – net vairuotojo egzaminą išsilaikiau iš pirmo karto. Kartais galiu tiesiog sėsti prie vairo ir važiuoti kažkur vien tam, kad paklausyčiau muzikos ar pabūčiau su savimi“, – pasakojo mergina.

Pasak Militos, ji jau įnirtingai dairosi „naujų ratų“. „Jau kurį laiką stengiuosi pakeisti savo įpročius, vienas jų – visur skubėti. Todėl dabar renkuosi didesnę, aukštesnę mašiną. Tai bus saugesnis variantas ir man pačiai“, – teigė M.Daikerytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Audringas Militos Daikerytės 18-asis gimtadienis: „Audi A5“ dovanų, dešimtys svečių ir dingusi elektra

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius