Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Militos Daikerytės 21-asis gimtadienis: su artimiausiais ir svajonėmis apie diplomą

Milita Daikerytė rugpjūčio 7-ąją atšventė 21-ąjį gimtadienį. Vizažo meistrė, „Studio M“ savininkė, kaip ir kasmet, surengė įsimintiną vakarėlį. Tačiau šiemet į šventę ji pakvietė tik artimiausius žmones ir pūsdama žvakutes svajojo apie diplomą.
Gediminas Žilinskas, Deimantė Kazėnaitė, Milita Daikerytė, Naglis Bierancas
Gediminas Žilinskas, Deimantė Kazėnaitė, Milita Daikerytė, Naglis Bierancas / Aistės Kirsnytės nuotr.

Praėjusią savaitę visus savo draugus Milita Daikerytė pakvietė į vieną sostinės barą, kur skambant didžėjaus muzikai, ragaujant skanų maistą, visi smagiai atšventė gimtadienį.

Pasak Militos, gimtadienių ji nepraleidžia, nes tai – puiki proga suburti pačius mylimiausius, kuriuos tenka matyti ne taip jau dažnai.

„Man labai patinka švęsti! Tuomet galiu vėl visus pamatyti, pabendrauti, nes paprastai daug laiko susitikimams su draugais neturiu. O ir šiaip tai – labai graži šventė. Kiekvieni metai kažką duoda, vis tampame brandesni, kažko naujo išmokę. Todėl reikia už visas patirtis ir pamokas atsidėkoti“, – 15min pasakojo Milita.

Aistės Kirsnytės nuotr./Milita Daikerytė
Aistės Kirsnytės nuotr./Milita Daikerytė

Jaunoji verslininkė šįkart į gimtadienį pakvietė tik tuos žmones, kurie ją šiuo metu supa. Nors anksčiau tarp svečių būdavo ir kolegų, ir vaikystės draugų, dabar ji savo dėmesį skyrė artimiausiems.

„Šis gimtadienis buvo ypač šiltas, artimas! Tas atsispindėjo ir dovanose, visi žmonės mane puikiai pažįsta ir puikiai pataikė. Beje, šįkart gavau daug kvepalų – esu maža kvepalų maniakė“, – juokėsi Milita.

Aistės Kirsnytės nuotr./Milita Daikerytė, Deimantė Kazėnaitė ir Gediminas Žilinskas
Aistės Kirsnytės nuotr./Milita Daikerytė, Deimantė Kazėnaitė ir Gediminas Žilinskas
Aistės Kirsnytės nuotr./Milita Daikerytė ir Naglis Bierancas
Aistės Kirsnytės nuotr./Milita Daikerytė ir Naglis Bierancas

Beje, kaip ir kiekvienos svarbesnės šventės proga, Milita įvaizdį susikūrė pati – sugalvojus suknelės modelį, jos viziją įgyvendino siuvėja.

Aistės Kirsnytės nuotr./Milita Daikerytė
Aistės Kirsnytės nuotr./Milita Daikerytė

Pasak Militos, praėję metai jos gyvenime buvo ypatingi. Dar per praeitą gimtadienį mergina sakė, kad verčia naują gyvenimo puslapį, kuriame jos laukia jau visiškai kita istorija. Būtent taip ir nutiko.

„Per metus įvyko nemažai pokyčių, teko nemažai praleisti laiko analizuojant tam tikrus įvykius, supančią aplinką. Sutikau daug naujų žmonių, pakeičiau požiūrį į daugelį dalykų. Įvyko keletas lūžių, buvo kardinalių pokyčių metas, bet konkrečiau papasakoti dar negaliu, labai asmeniška“, – šypsodamasi slapukavo Milita.

Ir prioritetai šiemet susidėliojo kiek kitaip – šalia didelio dėmesio darbui Milita, kaip pati sako, daug laiko skyrė savo asmeniniam gyvenimui.

Paklausta, ar jos kelyje atsirado ir išrinktasis, mergina nusišypso: „Nieko konkretaus negaliu pasakyti. Bet mano gyvenime viskas vyksta spontaniškai. Pastebiu, kai atsipalaiduoju ir leidžiu viskam tekėti sava vaga, automatiškai viskas tampa gerai. Aš savęs tikrai nespaudžiu šiuo klausimu. Džiaugiuosi tuo, ką turiu šiandien, kas esu ir kokie žmonės mane supa. Kai jau turėsiu, kuo pasidalinti, kai būsiu tikra tuo, ką turiu, neslėpsiu.“

Aistės Kirsnytės nuotr./Milita Daikerytė
Aistės Kirsnytės nuotr./Milita Daikerytė

Milita neslepia pagalvojanti apie rimtesnius santykius.

„Tikrai norėčiau, kad asmeninis gyvenimas jau būtų nusistovėjęs, ramus, – kalbėjo ji. – Kad ir kaip bebūtų, mums niekada nebūna gana. Pasiekus vienus tikslus, užsibrėžiame naują. Bet manau, kad šiame, visko perpildytame pasaulyje kartais reikia sustoti ir pagalvoti – galbūt viskas yra gerai taip, kaip yra, tiesiog reikia mokėti pasidžiaugti.“

Visgi iki pilnos laimės Militai dar trūksta kelių dalykų. Vienas jų – studijų diplomas.

„Manau, svarbu įgyti išsilavinimą dėl savęs, dėl bendro išprusimo. Ši mintis manęs nepaleidžia. Vis atidėliojau, bet galiausiai to imsiuosi. Manau, tai turėtų būti studijos, kurios man būtų naudingos dabartinėje veikloje. Man labai įdomi ir aktuali marketingo sritis, kūrybiniai mokslai, organizacijų valdymas“, – kalbėjo mergina.

Žiūrėkite gimtadienio galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius