-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milžiniški skausmai Džordaną Butkutę privertė galvoti apie blogiausia

Dar visai neseniai vieša paslaptis buvo dainininkės Džordanos Butkutės potraukis į alkoholį. Kalbama, kad legendinė dainininkė dėl priklausomybės dažnai neištesėdavo pažadų koncertų organizatoriams bei užsakovams. Tačiau dabar galima drąsiai tvirtinti, kad moteris susitvarkė gyvenimą.
D.Butkutė
D.Butkutė / LNK nuotr.

Džordana, susipažinusi su dabartiniu draugu Elegijum, nustojo vartoti alkoholį, ėmė sveikai maitintis ir sportuoti. Tačiau netikėtai Dž.Butkutės sveikata vėl sušlubavo. Nejaugi dainininkė paslydo ir vėl įkrito tą pačią balą, iš kurios taip sunkiai brido?

Dar visai neseniai iškilmingose Lietuvos rinktinės krepšininkų sutiktuvėse akylesni žiūrovai pastebėjo Dž.Butkutės skausmo iškreiptą veidą. Ir pati žvaigždė prisipažįsta, kad tą kartą į sceną išėjo kankinama nežmoniškų skausmų. „Nei sėdėt, nieko išvis... Ašaros pačios byra“, – pasakojo Dž.Butkutė.

Džordana išgyveno siaubingas nerimo akimirkas, kai gydytojai niekaip negalėjo nustatyti diagnozės. Dainininkė sako, kad galvoje sukosi pačios baisiausios mintys, mat skausmas tapo nebepakeliamas. Ir nežinia, kuo viskas būtų baigęsi, jei ne gyvenimo draugo Elegijaus globa.

Dainininkei atlėgo jau sužinojus diagnozę, kad baisius skausmus sukėlė nervų šaknelių uždegimas. Apie naują Dž.Butkutės gyvenimo etapą – LNK laidoje „Kažkas atsitiko“ su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius