Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Mindaugas Kuzminskas patvirtino – skiriasi su žmona Egle: „Aš norėjau šeimos ir vaikų“

2017-ųjų liepos 6-ąją susituokę krepšininkas Mindaugas Kuzminskas (28) ir trejais metais jaunesnė šokėja Eglė Andreikaitė suka skirtingais keliais. Nors kalbos apie santuoką užgriuvusius išbandymus pasklido praėjus vos pusmečiui po vestuvių, antradienio naktį krepšininkas oficialiai patvirtino – jiedu skiriasi.
Mindaugo Kuzminsko vestuvės
Mindaugo Kuzminsko vestuvės / Luko Balandžio / 15min nuotr.

15min dar šių metų sausio mėnesį rašė, kad sutuoktinius krizė ištiko praėjus mažiau nei pusmečiui po vestuvių. Netrukus kalbas pakurstė ir faktas, jog žiemą Milano klube „Olimpia“ krepšinį pradėjęs žaisti Mindaugas čia atvyko ir įsikūrė vienas – šokėja Eglė Andreikaitė liko gyventi Niujorke.

Ir nors tuo metu nė vienas iš sutuoktinių kalbų nepatvirtino, po ilgos pertraukos pirmąkart prakalbo pats M.Kuzminskas. Apie oficialias skyrybas jis pranešė socialiniame tinkle „Instagram“.

„Kadangi gandai sklando jau ilgai ir anksčiau ar vėliau tai bus oficialu, noriu pranešti, kad mes su Egle skiriamės. Labai daug gražių akimirkų kartu, daug išmokta ir praeita, už ką galiu tik padėkoti ir palinkėti sėkmės.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vestuvių akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vestuvių akimirka

Gaila, kad per vėlai pamatėme ir supratome, jog vienas mūsų nori bandyti daryti savo karjerą, o aš norėjau šeimos ir vaikų. Deja, norai ne visada sutampa.

Stengiausi viską išsaugoti, o dabar belieka tikėtis, kad besukant skirtingais keliais nugalės sveikas protas, niekas nesieks asmeninės naudos ar pykčių ir ateityje surasime savo laimes.

Labai tikiuosi visuomenės ir žiniasklaidos supratimo bei pagarbos privatumui nespekuliuojant detalėmis“, – antradienio naktį Lietuvos laiku „Instagram“ paskyroje rašė M.Kuzminskas.

Vis dėlto antradienio popietę šokėjos Eglės Andreikaitės draugė, vestuvių planuotoja Dovilė Urbanaitė pateikė visai kitokią skyrybų priežastį. Moteris užsiminė apie neištikimybę.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po žinios apie M.Kuzminsko skyrybas prabilo E.Andreikaitės draugė: „Santuoka griuvo dėl neištikimybės“

15min primena, kad Mindaugo ir Eglės pažintis užsimezgė krepšinio aikštelėje. Tuomet jie buvo savotiški konkurentai – M.Kuzminskas žaidė Kauno „Žalgiryje“, o Eglė buvo „Lietuvos ryto“ palaikymo šokėja. Mindaugas mylimosios rankos paprašė po penkerių metų draugystės, 2016-aisiais.

Šokėja sportininką lydėjo į visas šalis, kur jis gaudavo sutartis. Iš pradžių trejus metus pora gyveno Ispanijoje, čia Eglė pagal „Erasmus“ programą mokėsi ispanų kalbos. Vėliau Malagos konservatorijoje ji studijavo baletą. O nuo 2016-ųjų rudens Mindaugas ir Eglė kūrė gyvenimą Amerikoje.

2017-ųjų liepos 6-ąją, per Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną, pora iškėlė prašmatnias vestuves – amžiną meilę vienas kitam prisiekė Senosios Varėnos Šv. Arkangelo Mykolo bažnyčioje.

VIDEO: Senojoje Varėnoje – Mindaugo Kuzminsko ir Eglės Andreikaitės vestuvės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius