-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mindaugas Stasiulis atvirame interviu: „Dabar esu laimingas“

Televizijos laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis šiandien tvirtai stovi Lietuvos pramogų pasaulio olimpe, tačiau taip buvo ne visada. Žinomas vyras TV3 gyvenimo būdo laidai „Raudonas kilimas“ papasakojo apie savo vaikystę, kelią į šlovę bei asmeninius sunkumus su kuriais teko susidurti, kad šiandien galėtų tvirtai kalbėti apie savo laimę.
Mindaugas Stasiulis
Mindaugas Stasiulis / TV3 nuotr.

Charizmatiškasis laidų vedėjas papasakojo apie žinomumą, skandalus ir kodėl stengiasi išvengti klausimų apie asmeninį gyvenimą.

„Tai yra labai intymu, bet žmonėms tai įdomu. Jeigu darai skandalus ir mėgsti juos viešinti, arba susipykęs su antrąja puse skelbti tai spaudoje, tada žmonės tavimi ir domėsis. Bet galima ir sakyti, kad apie asmeniškumus nekalbėsi, nes tokia yra mano filosofija ir nematau prasmės“, – teigė laidų vedėjas.

M.Stasiulis papasakojo ne tik apie savo vaikystę, kelią į dabartinę karjerą, bet ir apie žinomumą ir jo kainą.

„Tapti žinomu yra labai paprasta. Sunku yra ne išgarsėti, o būti įdomiu ilgesnį laiką. Tu gali išlikti aktualus labai ilgai, bet tada jau tampi tokia pamazga, kurią rodys kaip beprotį laidose“, – sakys M.Stasiulis.

Laidoje vedėjas taip pat kalbėjo apie viešumą, praeivių reakcijas, kurių, kaip pats tikina, vengia.

„Kuo labiau eisi atsipūtęs, suglebęs, tuo mažiau į tave kreips dėmesį, nes susilieji su minia ir niekaip neišsiskiri. Jeigu į parduotuvę eini stipriai išsikvėpinęs, su kostiumu, tada, vadinasi, pats reikalauji dėmesio. Yra riba, kaip tu save parodai“, – pasakojo M. Stasiulis.

„Geriausi mūsų metai. 100-mečio šou“ nuotr./Gabrielė Martirosianaitė ir Mindaugas Stasiulis
„Geriausi mūsų metai. 100-mečio šou“ nuotr./Gabrielė Martirosianaitė ir Mindaugas Stasiulis

Nors daugelis gali pagalvoti, kad buvimas žinomu bei nuolatiniai vakarėliai garantuoja laimę, M.Stasiulis teigia kitaip ir atskleidė savo laimės receptą bei atrastą meilę buriavimui. Nors žinomo vyro asmeniniame gyvenime pastaruoju metu būta visko, Mindaugas teigia, kad dabar yra laimingas.

„Laimė man yra galimybė pabūti su savimi, saldžiai pamiegoti, pabūti su draugais, paslidinėti. Viskas paprasta, reikia labai paprastų dalykų. Aš galvoju, mylėk save ir viskas bus gerai“, – atviravo televizijos laidų vedėjas.

Kaip M.Stasiulis tapo vienu geriausių eterio profesionalų? Su kokiais sunkumais jam teko susidurti? Apie tai M.Stasiulis pasakos sekmadienį 18 val. gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“.

TAIP PAT SKAITYKITE: 38-ąjį gimtadienį švenčiantis M.Stasiulis sau linki ramybės: „Tiesiog keliauti į priekį ir bus gerai“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius