Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mindaugas Stasiulis vedė savo mylimąją Karoliną

Šeštadienį žiedus sumainė M-1 programų direktorius, laidų vedėjas ir legendinio personažo Saulėno autorius Mindaugas Stasiulis ir jo širdies draugė Karolina Budukevičiūtė. Poros vestuvės įvyko Verkių rūmuose.
Mindaugo Stasiulio ir Karolinos Budukevičiūtės vestuvės
Mindaugas Stasiulis ir Karolina Budukevičiūtė / BFL/ Tado Umaro nuotr.

Nuotaka buvo pasipuošusi stilinga balta suknele ilgu nuometu, jaunikis – klasikiniu tamsiu kostiumu, baltais marškiniais, su balta gėlyte švarko atlape. Jaunoji rankose nešėsi baltų bijūnų puokštelę, rašė delfi.lt.

Jaunavedžiams grojo styginių kvartetas. Susirinkę apie 60 svečių vaišinosi šampanu, avietėmis ir saldainiais.

31 metų laidų vedėjas ir komunikacijos mokslų magistrantė susipažino 2006 metais. Jaunavedžių sužadėtuvės įvyko prieš metus, kelionės po Jungtines Amerikos Valstijas metu. Sąmoju garsėjantis M.Stasiulis savo širdį mylimajai Karolinai pasiūlė pasaulio lošimų sostine tituluojamame Las Vegase.

BFL/ Tado Umaro nuotr./Vestuvių akimirka
BFL/ Tado Umaro nuotr./Vestuvių akimirka

„Kai pasakai, kad pavyko užkariauti širdį, tada nustoji stengtis. O jei stengiesi, vadinasi, myli. Meilė neturi virsti idile, tai gyvas ir nepastovus procesas. Tik tada gali pajusti visą jos galią. Aš neslepiu savo jausmų ir manau, kad nereikia laikyti viduje to, kas pamalonina ir kitą“, – apie jausmus kadaise atviravo vyras.

Prieš penkerius metus dar mažai kam žinomas M.Stasiulis ir K.Budukevičiūtė susipažino naktiniame klube. Laidų vedėjas teigė, kad nei jis, nei jo mylimoji niekada nemanė, kad tokioje vietoje galima sutikti gyvenimo meilę.

BFL/ Tado Umaro nuotr./Vestuvių akimirka
BFL/ Tado Umaro nuotr./Vestuvių akimirka

„Ji užsipuolė mane dėl žalio vilnonio megztinio ir pasakė sarkastišką pastabą. Iš karto mane suintrigavo. Tiesiog neradau argumentų jai paprieštarauti, nes ji atrodė tobula!“ – apie pažintį su dabartine žmona yra sakęs M.Stasiulis.

Tai – ne pirma M.Stasiulio santuoka. Vedybinį gyvenimą vyras pirmą kartą kurti bandė būdamas 22 metų. Tąkart santuoka truko beveik metus. Iš pirmosios santuokos M.Stasiulis vaikų neturi.

„Viskas įvyko kosminiu greičiu, bet kosminiu greičiu ir pasibaigė, buvo kažkoks idealizmas, kad gali viskas vykti, kad gali būti santuoka. Galvoju, kad dabar aš esu žymiai protingesnis ir taip jau nesielgčiau“, – apie pirmąją santuoką žurnalui „Klubas“ pasakojo vyras.

Skyrybų kartėlį patyręs M.Stasiulis seniai neslėpė norintis antrąkart sukurti šeimą ir susilaukti vaikų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius