-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mis Lietuva 2012“ atrankoje gražuolės, vilkėdamos bikiniais, mėgino sužavėti komisiją

Šeštadienio dieną Vilniaus „Pramogų banko“ klubas „Illusion“ sulaukė tikros gražuolių armijos – čia jos dalyvavo atrankoje į grožio konkursą „Mis Lietuva 2012“.
„Mis Lietuva 2012“ atranka
„Mis Lietuva 2012“ atranka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Už lango spaudžiant šalčiui susirinkusios merginos apsinuogino iki bikinių, kad komisija galėtų įvertinti ne tik jų charizmą, iškalbą, bet ir figūrą. Atrankos, kurioje dalyvavo apie 50 atrinktų merginų, metu paaiškėjo, kurios 14-a iš jų gražiausios. Laimingosios buvo atrinktos į konkurso finalą, kuris vyks per Velykas, balandžio 9-ąją Klaipėdoje.

Atrankoje dalyvavo ir ne viena žinoma mergina – sėkmę mėgino „Pinup Girls“ merginos Ieva Ambrazaitė ir Viktorija Sutkutė, dainininkė Urtė Šilagalytė bei balerina Kristina Tarasevičiūtė. Po pirmojo atrankos etapo iš šios ketveriukės liko tik I.Ambrazaitė ir V.Sutkutė. Organizatorių teigimu, iš viso paraiškas dalyvauti konkurse užpildė apie 600 merginų.

Atsakomybė išrinkti 14 gražiausių konkurso dalyvių atiteko šešiems komisijos nariams:  dizaineriui Aleksandrui Pogrebnojui, Vaidai Kursevičienei – „Misis Lietuva 2010“, mados fotografui Raimundui Adžgauskui, „KristiAnos“ mokymų vadovei Aušrai Vareikienei, „Lietuvos ryto“ žurnalistui Ramūnui Zilniui bei konkurso režisierei ir choreografei Leokadijai Dabužinskaitei.

„Anksčiau tokius konkursus buvau matęs tik „iš išorės“, jie man sukeldavo labai dviprasmiškus jausmus, bet šiandien džiaugiuosi“, – sakė A.Pogrebnojus.

„Esu labai geros nuomonės apie šią atranką. Anksčiau tokius konkursus buvau matęs tik „iš išorės“, jie man sukeldavo labai dviprasmiškus jausmus, bet šiandien džiaugiuosi. Merginos labai mielos, komunikabilios, aš manau, kad tai – kartos reikalas. Kai vyko pirmieji grožio konkursai, jaunimas buvo suspaustas. O dabar merginos atsipalaidavusios, pasitiki savimi, nebijo atrodyti nei kvailesnės, nei protingesnės. Žinoma, visos stengiasi pasirodyti kuo geriau, bet jos atsipalaidavusios ir tai puiku“, – portalui Žmonės.lt sakė A.Pogrebnojus.

Visos atrinktos „Mis Lietuva 2012“ finalininkės: Karolina Parmionova, Ieva Ambrazaitė, Enrika Grigaitytė, Ernesta Kliucevičiūtė, Jolita Kuginytė, Eglė Leščinskaitė, Agnė Lukaitytė, Eglė Štandtaitė, Nora Sudarytė, Viktorija Sutkutė, Rasa Vereniūtė, Erika Vilimaitytė, Eglė Žilytė, Erika Jusytė. Prieš pat finalą prie atrinktų merginų prisijungs „Mis laikinoji sostinė“ ir „Mis Šiaulių kraštas“.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./„Mis Lietuva 2012“ atranka
„Mis Lietuva 2012“ atranka

Finaliniame „Mis Lietuva 2012“ renginyje Klaipėdos „Švyturio arenoje“ merginos kovos ne tik dėl nugalėtojos karūnos. Vadovaujama nuolatinio konkursų organizatoriaus  Beno Gudelio, komisija taip pat nuspręs, kas taps „Mis Elegancija“, „Mis Foto“,  „Mis Gracija“, „Antroji Vicemis“ ir „Pirmoji Vicemis“.  Tradiciškai renginio žiūrovai išrinks savo favoritę – „Mis Publiką“.

Konkurso „Mis Lietuva 2012“ finalo nugalėtoja gaus ne tik gražiausios lietuvaitės karūną, bet ir gaus galimybę vykti į „Mis pasaulis 2012“ („Miss World 2012“) konkursą, kuris vyks Kinijoje, Mongolijos regione.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius