Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Mitybos specialistė Indrė Trusovė laukiasi antros atžalos: po pirmo gimdymo bijojo vėl pastoti

Trečiadienį sveikos mitybos ekspertė Indrė Trusovė socialiniame tinkle pranešė džiugią naujieną. Netrukus jos šeimą papildys dar viena atžala. Ir nors žinia privertė nubraukti ne vieną džiaugsmo ašarą, moteris prisipažino – pirmojo nėštumo metu patyrus toksikozę, buvo šiek tiek baisu vėl pastoti.
Indrė Trusovė
Indrė Trusovė / Partnerio nuotr.

„Prašėm, prašėm Amandai pastiprinimo ir Dievulis išgirdo! Taip taip taip! Mes laukiamės vaikelio! Vis dar pati negaliu patikėti, tik ta beprotiška toksikozė vis įtikina, jog nesapnuoju. Trusovų šeimyna didėja“, – džiugesio neslėpdama rašė Indrė.

15min susisiekus su Indre, ji pasakojo, kad antras vaikas buvo ilgai planuotas ir lauktas, tačiau vos tik sužinojusi, kad netrukus šeimą papildys dar vienas narys, labai nustebo.

„Pagalvojau, kas dabar bus, darbai, projektai juk nestovi vietoje“, – juokėsi Indrė.

Vos sužinojusi naujieną, Indrė nieko nelaukusi pranešė savo vyrui. Tai buvo puiki dovana 6-tų vestuvių metinių proga.

„Buvo rugpjūčio mėnuo, liko vos dvi dienos iki metinių ir pajutau, kad man negera. Tuo metu vyras buvo sporto salėje, o kai grįžo, iš karto įteikiau jam dovaną – dovanų maišelį su nėštumo testu. Abu apsiverkėme iš džiaugsmo“, – prisiminė Indrė.

Tiesa, moteris jau augina 5-erių dukrą Amandą. Pirmasis jos nėštumas buvo itin sunkus, kankino nuolatinė migrena, silpnumas, vėmimas. Šį kartą Indrė pasakojo taip pat jaučianti tokius pačius toksikozės simptomus.

„Prieš mėnesį laiko vos pakilau iš lovos, šeima iškvietė greitąją ir ligoninėje pastatė mane ant kojų. Kelias dienas buvo labai gerai, dabar vėl jaučiu skausmą“, – sakė I.Trusovė.

Dėl šių nuolatinių skausmų Indrė sakė nusprendusi nieko nelaukti ir pranešti visiems naujieną apie nėštumą: „Yra daug darbų, klientų, agentūrų, su kuriomis bendradarbiauju. Esu labai punktuali, stengiuosi padaryti visus darbus laiku, o nėštumo metu kartais negaliu net iš lovos pakilti. Dėl to su vyru priėmėme sprendimą ir pranešėme naujieną anksti, kad neatrodytume darbe nepatikimai.“

Organizatorių nuotr. /Indrė Trusovė su dukra
Organizatorių nuotr. /Indrė Trusovė su dukra

Norint sušvelninti tokio nėštumo skausmą Indrė pasakojo, kad riekia sveikai maitintis, gerti daug skysčių, vengti riebalų, druskų, cukraus. Jei skausmas nepakeliamas – moteris guldoma į ligoninę, jai statoma lašelinė.

„Po pirmo gimdymo buvo tikrai labai baisu vėl pastoti, todėl reikėjo kelių metų, kad viskas pasimirštų. Negali labai skųstis, juk kai gimsta vaikas, aplanko neapsakomas džiaugsmas, tu viską pamiršti“, – šypsojosi pašnekovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius