-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Modelis Justina Ieva Steponavičiūtė su seserimi Jūrate pirmą kartą kartu įsiamžino fotosesijoje

Modeliui, tituluotai gražuolei Justinai Ievai Steponavičiūtei (24) pozuoti prieš kameras tenka dažnai, tačiau su seserimi Jūrate Steponavičiūte (28) – kone pirmą kartą. Todėl seserys nusprendė taisyti padėtį ir drauge įsiamžino seseriškoje fotosesijoje, abi kartu pozavo vasariškuose Trakų laukuose.
Justina Ieva ir Jūratė Steponavičiūtės
Justina Ieva ir Jūratė Steponavičiūtės / Pauliaus Stefanovičiaus nuotr.

„Norėjome gražios dviejų seserų fotosesijos. Nors esame labai artimos, ne tiek nuotraukų drauge ir turime, todėl pagalvojome – kodėl gi ne?“ – 15min sakė Justina Ieva.

Abi jos mėgsta natūralumą, todėl ir fotosesijai buvo pasirinktas gaivus įvaizdis: švelnus makiažas, minimalistinė, klasikinė „baltų marškinių“ tema, palaidi plaukai – tarpusavyje bendraudamos seserys tiesiog smagiai leido laiką gamtoje, o gražiausias akimirkas užfiksavo fotografas Paulius Stefanovičius.

Pauliaus Stefanovičiaus nuotr./Justina Ieva Steponavičiūtė
Pauliaus Stefanovičiaus nuotr./Justina Ieva Steponavičiūtė

„Paulius pasiūlė rengti šviesią, gaivią fotosesiją, mums ši mintis labai patiko. Tai bene pirmoji mūsų dviejų fotosesija. Norėjome parodyti tarpusavio ryšį, tai šeimyniški, jaukūs kadrai, kuriuose atsispindi šilta emocija“, – 15min sakė Jūratė.

Ji – ketveriais metais vyresnė, ji jau sukūrusi šeimą, augina du vaikus. Todėl, kaip pati sako, ir nuotraukose matyti, jog ji – vyresnėlė sesuo, čia atsispindi jos globėjiškumas.

Pauliaus Stefanovičiaus nuotr./Justina Ieva ir Jūratė Steponavičiūtės
Pauliaus Stefanovičiaus nuotr./Justina Ieva ir Jūratė Steponavičiūtės
Pauliaus Stefanovičiaus nuotr./Justina Ieva ir Jūratė Steponavičiūtės
Pauliaus Stefanovičiaus nuotr./Justina Ieva ir Jūratė Steponavičiūtės

„Kai buvome mažos, tie mūsų santykiai, turbūt kaip ir daugelyje šeimų – idealūs anaiptol nebuvo, ir pasipešdavome, ir pakariaudavom, nors dabar – viskas kitaip“, – šyptelėjo Jūratė.

Jai paantrino ir sesuo Justina Ieva. Pasak jos, didelę įtaką turėjo sesers išvykimas iš gimtojo Panevėžio studijuoti į Vilnių (abi seserys baigė teisės mokslus, – Red.). „Tuomet supratau, kad nors ir kaip kartais sesuo užerzina, jos man trūksta. Paradoksalu, bet kai ji išvyko, mudvi labai suartėjome, dabar viena kitai esame geriausia draugė“, – prisiminė ji.

Pauliaus Stefanovičiaus nuotr./Jūratė Steponavičiūtė
Pauliaus Stefanovičiaus nuotr./Jūratė Steponavičiūtė

Seserys sako tarpusavyje turinčios įvairių smagių draugystės ritualų, tačiau dažniausiai smagiausias jų – tiesiog susėsti ir smagiai papliurpti prie puodelio kavos.

„Mudvi kartu beveik visą laisvalaikį leidžiam drauge. Jei vykstame atostogauti – kartu, sunku išsiskirti, todėl atrodo, kad mes visuomet drauge“, – juokėsi Justina Ieva. „Pažįstam viena kitą iš žvilgsnio, nereikia jau nieko šifruoti, viena kitą jaučiame ir suprantame“, – pastebėjo Jūratė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius