Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Modelis Justina Kazlauskytė: „Gediminas Žilinskas – vienintelis fotografas, kuriam pozavau ir dar ne kartą pozuosiu nuoga“

Viena iš fotografo Gedimino Žilinsko erotinių fotografijų ciklo „Wild“ „amazonių“, pasaulyje žinomas modelis Justina Kazlauskytė visada sutinka įgyvendinti šio talentingo menininko vizijas ir idėjas. Šį kartą mergina Gediminui pozavo improvizuotoje fotosesijoje, skirtoje pateikti fotografo požiūrį į moteris, jų grožį vaizdo siužetų projekte „Žymūs vyrai apie moteris“.
Justina Kazlauskytė
Justina Kazlauskytė / Gedimino Žilinsko nuotr.

„G.Žilinskas – vienintelis fotografas, kuriam pozavau nuoga. Rezultatu esu labai patenkinta,“ – džiaugiasi Justina. Išjungus filmavimo kamerą, ji nusimeta drabužius ir leidžiasi į dar vieną nuostabią fotografo moters grožio atskleidimo istoriją.

Asmeninio albumo nuotr./Gediminas Žilinskas
Gediminas Žilinskas

G.Žilinskas – garsiausias Lietuvoje fotografas, jau aštuoniolika metų dirbantis šį darbą ir vis dar juo sužavėtas. Menininkas neabejoja dėl savo pasirinkimo, savo darbui yra labai atsidavęs, aistringai įgyvendinantis kiekvieno kliento užsakymą. Darbe jis nuolat apsuptas moterų: jas fotografuoja, be to, fotosesijose jam talkina būrys stilisčių, vizažisčių, modelių, žurnalų viršelių herojų.  Galbūt todėl, kad nuolat bendrauja su tiek dailiosios lyties atstovių, Gediminui nesunku įvardinti savo, kaip vyro, misiją: „Aš noriu, kad moterys išliktų moteriškomis. Todėl fotografuodamas stengiuosi atskleisti jų moteriškumą, grožį. Kartais parodyti jas trapias, švelnias, o kartais – aistringas ir laukines kaip amazones“.

Matydamas moteris iš arti ir visokias (besiruošiančias fotosesijai, dar nepasidažiusias ir jau pasipuošusias) Gediminas taip šiltai bendrauja ne tik su savo komandos merginomis, bet ir su kitais žmonėmis. Tuo įsitikino vaizdo siužeto apie G.Žilinską kūrėjai. Filmavimo ir fotosesijos metu fotografas tarėsi su stiliste Lina Bernotaityte, klausėsi vizažistės Kristinos Oganesian idėjų apie makiažą, kurį ji kurs modeliui J.Kazlauskytei, kai reikėdavo pataisyti modelio plaukus ar drabužio klostes, meiliai kviesdavo jas mažybiniais vardais.

Jaukią ir draugišką atmosferą jis kūrė ir interviu metu bei filmuojant Gediminą vyriškame salone: komplimentu pradžiugindavo jį kalbinusią prodiuserę, profesionaliai patardavo operatoriui.

„Jis puikus lyderis, nes leidžia atsiskleisti kiekvienam komandos nariui, taip pat gerbia kiekvieno žmogaus nuomonę“, – savo simpatijų fotografui neslepia stilistė Lina Bernotaitytė. Tuo metu pats G.Žilinskas neįvardija savęs kaip lyderio. Jis pasakoja, kad, tiesiog, taip organizuoja darbą, pateikia savo viziją, jog visi „eitų į tą vieną tašką“, „siektų to auksinio kadro“. „Kiekvienas žmogus yra savo srities profesionalas. Aš vienas grožio nekuriu, aš jį tik fiksuoju. Mano tikslas sukurti teigiamą, pozityvią atmosferą, kurioje mes visi bendrai sukurtume grožį,“ – savo darbo principais dalijasi fotografas.

Brandus Gedimino požiūris į moterišką grožį, į moters vaidmenį vyro gyvenime, jo nuomonė apie tai, ko reikia moteriai, kad ji išliktų moteriška, o taip pat jo, kaip vyro, bruožai, kurie nėra tipiški, pateikiami dar viename projekto „Žymūs vyrai apie moteris“ vaizdo siužete. O tą įstabią, paslaptingą ir atvirą istoriją jis gali sukurti bet kuriai moteriai.

VIDEO: Žymūs VYRAI apie MOTERIS - Gediminas Žilinskas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius