Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Mojo“ paviešino vaizdo įrašą, kaip Mia bando patekti į klubą, iš kurio buvo išprašyta

Kai pasilinksminti Kauno klube penktadienio vakarą norėjusi Mia Vilija Pilibaitytė į jį nebuvo įleista, ši dėl to ėmė kaltinti čia koncertavusią Godą Alijevą, tačiau „Mojo Lounge“ pateikė kitokią versiją – esą Mia buvo išprašyta dėl veido kaukės nedėvėjimo. O dabar ši istorija turi tęsinį – klubas pasidalijo filmuota medžiaga iš incidento vietos.
Į naktinį klubą neįleista Mia
Į naktinį klubą neįleista Mia / Stopkadrai

Kaip 15min jau rašė, penktadienio vakarą Miai su drauge išėjus pasilinksminti į Kaune esantį klubą „Mojo“, joms teko ieškoti kitos vietos. „Tiesiog prie durų mums pasakė: ne, mes negalime jūsų įleisti“, – sekmadienį portalui pasakojo atlikėja.

Mia teigė tik vėliau sužinojusi, kad tąvakar ten su grupe „69 Danguje“ koncertavo šiuo metu su jos buvusiu vyru Nerijumi Antanavičiumi susitikinėjanti atlikėja Goda Alijeva. Tarpusavy moterys dar visai neseniai buvo smarkiai susikibusios socialiniuose tinkluose.

15min nuotr./Goda Alijeva, Mia Pilibaitytė
15min nuotr./Goda Alijeva, Mia Pilibaitytė

Vis dėlto „Mojo Lounge Kaunas“ bendraturtis 15min pateikė kitokią versiją – esą atlikėja buvo neįleista, nes nedėvėjo kaukės.

„Apsaugos darbuotojas pasakė, kad ji turi dėvėti kaukę, o ji pasakė, kad jai taisyklės negalioja. Tada jai buvo pasiūlyta eiti kitur“, – kalbėjo atstovas.

Pasidalijo filmuota medžiaga

Pirmadienį su 15min klubo atstovas pasidalijo minėta situacija. Kartu su vaizdo įrašais klubo atstovas atsiuntė ir išsamų įstaigos komentarą. Jame teigiama, kad viešindami šį vaizdo įrašą, jie stengiasi apginti klubo vardą, kurį Mia, esą būdama neteisi, sumenkino,

„Svarbu paminėti, kad klubo prioritetas yra, jog jame esantys žmonės gerai jaustųsi ir vieni kitiems savo buvimu netrukdytu“, – rašoma 15min gautame komentare.

Prie naktinio klubo įvykęs incidentas su Mia – vaizdo įraše:

VIDEO: Mios incidentas naktiniame klube

„Pirmame video matosi, kad 00:48 val. Mia su drauge, ignoruodama tuo metu patekti į klubą laukiančius apie 50 žmonių, apeina ir bando patekti be eilės.

Antrame video apsaugos darbuotojas, informuoja, kad šiuo metu įstatymas reikalauja dėvėti kaukę ir jos neturintys žmonės į klubą neįleidžiami. Tada atlikėja paaiškina, kad jai taisyklės negalioja ir kad apsaugos darbuotojas privalo ją tučtuojau įleisti, kitu atveju turės nemalonumų.

Trečiame video matosi, kaip kartu buvusi draugė siūlo užsidėti kaukę, tačiau Mia nustumia ją į šoną ir dar kartą pagrasinusi nemalonumais palieka klubo prieigas“, – prie vaizdo įrašo pridūrė atstovas.

Naktinio klubo atstovas: „Mia galimai buvo apsvaigusi“

„Mojo Lounge“ atstovas atkreipė dėmesį ir į Mios instagrame paviešintą vaizdo įrašą, kuriame atlikėja neužsiminė, kad į klubą buvo neįleista, o teigė, kad pati išėjo, nes esą ten nepatiko.

„Vaizdo įraše, kuriuo atlikėja pasidalijo iš karto po bandymo patekti į klubą, Mia teigia, kad su drauge buvo užėjusios į klubą, tačiau pamatė, kad jis jų nevertas ir išėjo.

Iš vaizdo įrašo matosi, kad atlikėja neadekvačiai vertina situaciją bei meluoja, galimai buvo apsvaigusi nuo alkoholio ar kitų medžiagų“, – svarstė klubo atstovas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Mia: kaukės užsidėti neliepė, buvau blaivi

Su paviešinta vaizdo medžiaga ir klubo komentaru susipažino ir pati Mia. Paklausta, kodėl nedėvėjo kaukės, ji teigė, kad būtų ją užsidėjusi tuomet, jei būtų buvusi įleista į klubą.

Anot atlikėjos, neįleidimo priežastys jai nebuvo paaiškintos.

„Kalbos apie kaukes iš viso nebuvo, niekas mums neliepė jų užsidėti“, – 15min dėstė atlikėja ir pridūrė, kad netrukus po to, kai buvo neįleista į „Mojo Lounge“, nuvyko į kitą klubą, kur buvo priimta be nesklandumų.

Mia sureagavo ir į kalbas apie tai, kad tą vakarą galimai buvo apsvaigusi. Ji pabrėžė, kad tai – netiesa.

„Žinau, kad atėjau į klubą blaivi. Per pusantrų metų vieną kartą išeini ir va kaip atsitinka. Ir iš kur jie spėja, kad buvau neblaivi? Iš įrašo? Žinau, kad buvau blaivi“, – dar kartą pakartojo M.V.Pilibaitytė.

Tiesa, dar sekmadienį, pasirodžius 15min publikacijai, Mia teigė nekantraujanti pamatyti vaizdo įrašą, tačiau patikino mananti, kad jis nėra objektyvus įrodymas.

„Labai noriu pamatyti vaizdo įrašą prie klubo durų, kuriame dažniausiai nebūna garso. Nebejuokina geriau su tokiais pareiškimais. Labai noriu ir garso įrašą išgirsti!“ – feisbuke rašė atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius