-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moldovos atstovė „Eurovizijoje 2013“ Aliona Moon suknelės idėją pasiskolino iš Ievos Narkutės?

„Eurovizija 2013“ nėra tik dainų konkursas. Ne, nebūtina politikuoti ar žvalgytis į ekonominius rodiklius, galima pasižiūrėt paprasčiau – į dalyvių stilių. Juk dažnas didžiojoje scenoje pasirodantis dainininkas tampa stiliaus ir mados pranašu visoje Europoje. Tiesa, kartais būna atvirkščiai – tam tikras idėjas pasiskolina.
Aliona Moon ir Ieva Narkutė
Aliona Moon ir Ieva Narkutė / Zmonės.lt/ „Scanpix“ nuotr.

Kaip juokavo žurnalistė ir viena iš muzikos apdovanojimų M.A.M.A. 2012 organizatorių Jurga Klimaitė-Riebling, matyt, Ievos Narkutės vilkėtą sijoną ir pačio pasirodymo idėją pasiskolino Moldovos atlikėja Aliona Moon. Daugiau apie Malmėje vykusį dainų konkurso „Eurovizija 2013“ pirmąjį pusfinalį skaityti galite paspaudę čia.

„Eurovizija 2013“ konkurse Aliona atliko jausmingą baladę „O Mie“, dainai artėjant prie kulminacijos „augo“ ir dainininkės suknelė. Mat moterį į viršų kėlė po plačia ir ilga suknele paslėpta platforma. Tiesa, ant vis didėjančios ir ilgėjančios suknelės ėmė žaisti vaizdo projekcijos. Ar tai jums nė trupučio neatrodo matyta?

Dar antradienio vakarą, vykstant tiesioginei pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio transliacijai, LRT klube susirinkę žiūrovai, vos Moldovos atstovei užlipus į scena ėmė  šaukti. Vieni tikino, kad su panašia, organiška suknele ir ant jos projektuojamais vaizdais dar 2011-ųjų metų vasarą TV3 sezono atidaryme pasirodė dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu. Kitiems ji priminė sausio mėnesį Lietuvoje nugriaudėjusius M.A.M.A. muzikos apdovanojimus, kuriuose su 60 metru suknele, kuri vis augo ir augo, pasirodė Ieva Narkutė.

„Mes norėjome Ievą parodyti kitokiame amplua, o ne, kaip įprasta, prie pianino. Šią idėją pamačiau kažkokiam žurnale, o kartu su renginio režisieriumi Kęstučiu Jakštu, kuris irgi kažkada kažką panašaus buvo daręs, ją išgryninom. 60 metrų sijonas ir dabar kažkur yra, o gal Moldovos dalyvė jį pasiskolino“, – šmaikščiai portalui Žmonės.lt sakė Jurga.

Suknelę specialiai Ievai kūrė dizainerių tandemas – Olga Filatova-Kontrimienė ir Aina Zinčiukaitė.

O dabar metas jums patiems pasižiūrėti ir komentaruose įvertinti – ar panaši I.Narkutės suknelės idėja į eurovizininkės A.Moon, ar vis tik skiriasi? Kiek žemiau rasite ir Alionos, ir Ievos pasirodymus.

VIDEO: Alionos Moon pasirodyma dainų konkurse „Eurovizija 2013“

 

VIDEO: Ievos Narkutės pasirodymas per M.A.M.A. 2012 muzikos apdovanojimus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius