Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monica Bellucci vėl svečiavosi Kaune: netikėto susitikimo metu išpildė kaunietės svajonę

Prieš kiek daugiau nei metus Kauno gatvėmis vaikščiojusi italų aktorė Monica Bellucci (54) ir vėl pastebėta laikinojoje sostinėje. Pabendrauti su vienoje kavinėje pusryčiavusia pasauline kino žvaigžde pavyko kaunietei Agnei Urbaitytei – šis netikėtas susitikimas išpildė merginos mamos svajonę.
Monica Bellucci ir jos autografas
Monica Bellucci ir jos autografas / „Vida Press“ ir asmeninio albumo nuotr.

15min Agnė pasakoja, kad kino žvaigždę Monicą Bellucci išvydo antradienio rytą užėjusį į Kauno senamiestyje, Vilniaus gatvėje, esančią „Vero Cafe“ kavinę.

„Joje ji lankėsi su savo dukra, mačiau kaip pirko kavos, vandens ir maisto pusryčiams. Iš karto pažinau, nes ji – mano mamos Lolitos mėgstamiausia aktorė“, – 15min susitikimo detalėmis dalijasi A.Urbaitytė.

Socialinių tinklų nuotr./Monicos Bellucci autografas
Socialinių tinklų nuotr./Monicos Bellucci autografas

Užėjusi į kavinę, Agnė atsisėdo šalia italų aktorės ir jos dukros. Kiek palūkėjusi, priėjo prie jų ir užkalbino.

„Norėjau padaryti mamai staigmeną – gauti palinkėjimą ir parašą. Gyvename vieną kartą – negalėjau praleisti tokios progos. Nuotraukos prašyti nedrįsau, nes Monica su dukra pusryčiavo, nenorėjau trukdyti“, – sako A.Urbaitytė.

Pasak Agnės, pasaulinė žvaigždė stengėsi kalbėti kuo tyliau, nes nenorėjo atkreipti aplinkinių dėmesio. Nors kavinėje buvo ir daugiau aktorę atpažinusių žmonių, visi elgėsi santūriai ir jos nekalbino.

15min primena, kad garsi kino žvaigždė Lietuvoje lankėsi ir praėjusių metų rugpjūtį. Tą kartą Monicą Bellucci Kauno restorane netikėtai sutiko kėdainietė Žaneta. Moteris prisipažino negalėjusi patikėti savo akimis, kai išvydo pasaulinę žvaigždę.

Viešnagės Lietuvoje metu Monica Bellucci lankėsi Trakuose. Kartu su savo dukterimis Deva (14) ir Léonie (8), kurių susilaukė su aktoriumi Vincentu Casseliu, buvo atvykusios pasižiūrėti Anželikos Cholinos šokio spektaklio „Ana Karenina“.

Kurį laiką spėliojant, ką ši žvaigždė veikia Lietuvoje, paaiškėjo, kad ji čia atostogauja – atlydėjo vieną iš dukrų pasisvečiuoti pas jos draugę lietuvę.

Akimirkos iš Monicos Bellucci viešnagės Lietuvoje 2017 metais:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius