-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Kvietkutė parodė savo vestuvinį žiedą, o Andrius Šedžius atskleidė, kur vyks puota

Iki buvusio parlamentaro Andriaus Šedžiaus ir jo sužadėtinės Monikos Kvietkutės vestuvių lieka vis mažiau laiko. Vasario 23-iąją pora vienas kitam prisieks amžiną meilę savo gimtuosiuose Šiauliuose. Šia proga, būsima nuotaka M.Kvietkutė su Žmonės.lt skaitytojais pasidalijo savo vestuvinio žiedelio nuotraukomis, o jaunikis pasakojo apie šventės ypatumus.
Andrius Šedžius su jaunąja drauge Monika
Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Asmeninio albumo nuotr./Monikos Kvietkutės vestuvių žiedas
Asmeninio albumo nuotr./Monikos Kvietkutės vestuvių žiedas

„Vestuvės nebus slaptos. Tuoktuvių ceremonija bus Šiaulių arenos VIP salėje, bet ten neleisime žiniasklaidos atstovų, o paskui Šeduvos malūne vyks balius, tačiau ten irgi nieko neleisim. Vis dėlto mes nesislėpsime, nebėgiosime su skėčiais kaip kai kurie darė“, – specialiai Žmonės.lt kalbėjo A.Šedžius.

Vyras pasakojo, kad Monikos suknelė jau paruošta ir spintoje laukia iškilmingos dienos, tačiau jaunikiui dar reikia sukti galvą dėl aprangos. „Aš kostiumo dar neturiu, bet gerai, kad priminėt, nes reikės važiuot pasimatuot. Galiu pasakyti, kad kostiumas bus šviesus“, – atskleidė būsimas jaunikis.

Netrukus vestuvine suknele pasipuošianti M.Kvietkutė neslėpė džiaugsmo rodydama savo tuoktuvių žiedą, kurį ką tik pasiėmė iš juvelyrinės. Mergina pasakojo, kad žiedas yra gamintas pagal užsakymą iš geltonojo bei baltojo aukso ir papuoštas keliais deimantais. „Žiedas yra pagamintas pagal mano skonį ir mano norus, tad jis man tikrai labai patinka“, – Žmonės.lt sakė mergina.

Tiesa, neseniai džiugią, priešvestuvinę nuotaiką porai bandė sudrumsti viena Lietuvos astrologė, kuri tikino, kad tuoktuvių data nežada nieko gero. Vis dėlto Monika ir Andrius tikino į tai dėmesio nekreipiantys. „Dėl kažkokių burtininkių pasisakymų vestuvių datos mes tikrai neketiname keisti, nes nei aš, nei Monika tokiais dalykais netikime. Kaip susiklostys gyvenimas, taip ir bus, o čia burti pagal datą yra nesąmonė“, – pranašavimais piktinosi A.Šedžius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius