Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Linkytė Vilniuje surengė akustinį koncertą: svarbų vakarą palaikė gerbėjai ir žinomi draugai

Šiltai ir lyriškai – taip Monika Linkytė pasitiko savo gerbėjus Vilniuje surengtame akustiniame koncerte. Romantikos ir tikrumo šiam atlikėjos pasirodymui dar labiau suteikė vakarėjantis rugpjūčio dangus, žiūrovus jau nuo pirmų akordų užbūrė Monikos balsas ir naujos jos dainos.
Akimirka iš Monikos Linkytės koncerto Vilniuje
Akimirka iš Monikos Linkytės koncerto Vilniuje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Atlikėja Monika Linkytė savo ištikimus klausytojus paskutinį vasaros mėnesį pakvietė į gyvus susitikimus po atviru dangumi. Šį kartą jos gražiausios dainos ir jų skambesys nuvilnijo sostinėje. Čia susirinko keli šimtai gerbėjų bei artimi jos draugai.

„Aš tikrai galiu save vadinti sentimentaliu žmogumi: elektroninės knygos man niekada neatstos tikrų knygų, žmogaus atvaizdas ekrane – gyvo susitikimo, o žinutė telefone – tikro pokalbio. Galimybė dainuoti tikroms akims ir širdims man yra neįkainojama“, – kalbėjo M.Linkytė.

Koncerto akimirkos – galerijoje:

Jos koncertų publika jau buvo gerokai išiilgusi. Kurį laiką Monika muzikinę tylą skyrė kūrybai, ramybės paieškai ir naujam ryšiui su muzika kurti. Bet po pertraukos ir vėl į sceną grįžo su nauja jėga.

Koncerto metu atlikėja nestokojo geros nuotaikos, net ir susidūrusi su techniniais nesklandumais juokavo, kad tai šiam vakarui suteikia dar daugiau žavesio. Vienos dainos metu pametusi ausinę, Monika vėliau juokavo, kad tai bus puikus šio koncerto prisiminimas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Akimirka iš Monikos Linkytės koncerto Vilniuje
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Akimirka iš Monikos Linkytės koncerto Vilniuje

„Niekada nebus vienodų koncertų – kiekvieną kartą sukuriame kitokią istoriją, o tai yra labai žavus momentas, kuris sukelia dar didesnį koncertų laukimo jaudulį“, – apie savo pasirodymus kalbėjo M.Linkytė.

Interviu su Monika Linkyte 15min studijoje:

VIDEO: Išskirtinė 15min premjera: įvertinkite naują Monikos Linkytės ir Leono Somovo kūrinį „Šilkas“

Jaukų penktadienio vakarą žiūrovai išgirdo jau ir anksčiau Monikos repertuare skambėjusius kūrinius, hitus „Po dangum“, „Ant pasaulio krašto“, „Žodžių nereikia“, „Skęstu“, „Padovanojau“. Tiesa, Monika Linkytė atliko ir dar visai neseniai pristatytas dainas „Šilkas“ bei „Visada šalia“. Kartu su atlikėja į sceną užlipo ir Kristupas Kerulis. Su juo M.Linkytė dalyvavo projekte „Dainuok su manimi“.

Staigmenos sulaukė ir „Eurovizijos“ išsiilgę Monikos gerbėjai. Ji atliko daugumai gerai žinomą „This Time“, kurios metu paprašė visų pasibučiuoti. Tiesa, vėliau pridūrė, kad bučinius vieni kitiems turėtų padovanoti tik šeimos nariai.

Koncerto pabaigoje atlikėja nuoširdžiai dėkojo savo gerbėjams. Monika prisipažino, kad tai buvo vienas geriausių jos koncertų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Valdovų rūmuose – romantiškas Justino Jaručio koncertas: publika klausėsi garsiausių atlikėjo dainų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius