Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Monika Marija dainos premjeros proga įsigijo svajonių automobilį: „Tai man labai svarbus simbolis“

Atlikėja Monika Marija Paulauskaitė savo karjeroje neseniai žengė į naują etapą – ir nusirėžė jos simboliu laikytus plaukus, ir atsisveikino su vadyba, o viso to kontekste dar spėjo ir naują dainą pristatyti. Panašu, kad naujus kelius gyvenime spėjo paženklinti ir nauji ratai – dainos premjeros proga ji pasidovanojo svajonių „Audi“.
Monika Marija Paulauskaitė prie savo automobilio
Monika Marija Paulauskaitė prie savo automobilio / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šiuo metu dar visai neseniai išsilaikiusią teises Moniką Mariją jau galima pastebėti riedančią Vilniaus (ir ne tik) gatvėmis. Kaip teigia atlikėja, ši dovana sau paženklina naują pradžią.

„Man atrodo, kad automobilis yra ne tik materiali dovana, bet ir tam tikra laisvė. Dabar galiu važiuoti visur, kur tik noriu, bet kada, kada noriu, ir kitų nesiklausyti. O šis simbolis man buvo labai svarbus“, – patikina atlikėja.

Svajojo tik apie „Audi“

Sulaukusi 18 metų mergina dar nesijautė galinti vairuoti automobilį. Kaip sako ji, tai atrodė tarsi tikrai didoka atsakomybė. Tačiau dabar Monika Marija pasiryžo vairuoti, nes pagaliau jaučiasi galinti suteikti saugumą tiek sau, tiek kitiems.

Kad pirmasis Monikos Marijos automobilis bus „Audi“, ji žinojo jau gana seniai, tad ir rinktis nebuvo itin sudėtinga. „Audi“ buvo pirmasis automobilis, kuriame, dar būdama mažytė, buvau vežiojama, mano tėvai turėjo audinę, tai buvo pirmasis automobilis, prie kurio vairo man jie leido atsisėsti.

Pusbrolis savo mašina taip pat pamokė visokių triukų, paaiškino, papasakojo apie automobilius būtent vairuodamas audinę. Visi mano mylimiausi žmonės, tie, kurie pakeitė mano gyvenimą, mano geriausia draugė ir, galų gale, Donatas Montvydas taip pat vairuoja audinę. Dėl to man yra toks sentimentas“, – šypsosi muzikantė, dabar vairuojanti 2015-ųjų „Audi A6 Limousine“.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Marija Paulauskaitė prie savo automobilio
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Marija Paulauskaitė prie savo automobilio

Atskleisti, kiek jai automobilis atsiėjo, Monika Marija nesiryžta, bet neslepia, kad taupyti teko tikrai netrumpai. „Išleidau beveik visas savo santaupas, – juokiasi mergina. – Porą metų tikrai teko taupyti, tad ką uždirbdavau, tą ir atsidėdavau. Tad taip, tikriausiai tai yra didžiausias pirkinys, kokį esu pirkusi.“

Mergina pasakoja, kad besirinkdama automobilį ji atkreipė dėmesį į automobilio dizainą, o šiuo atveju jai patikusi tiek išorinė balta spalva, tiek viduje esantys kreminiai atspalviai. Taip pat renkantis jai ypač svarbu buvo garso aparatūra. „Tam, kad galėčiau klausyti savo dainų parodomųjų versijų, kad viskas būtų kokybiška“, – paaiškina atlikėja.

Iš anksto atsiprašo vairuotojų

Nors Monika Marija sako save laikanti greičio mėgėja, tačiau pradiniais vairavimo etapais ji stengiasi labai susitvardyti, kad nepakliūtų į nemalonias situacijas.

„Jau savaitę važinėju, tad dar į avarines situacijas nepakliuvau. Visgi iš karto galiu atsiprašyti visų vairuotojų, jeigu padarysiu kokių nors nesąmonių, nes tikrai manau, kad visiems pradinukams pasitaiko klaidų“, – juokiasi ji.

Kad avarinių situacijų nepasitaikytų, Monika Marija dabar vairuoja labai apgalvotai ir lėtai. „Geriau lėčiau priimti sprendimus, negu daryti staigius judesius ir po to iššokti kažkam į priekį“, – sako ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Marija nusirėžė jos vizitine kortele laikytus plaukus: „Norėjosi kitą etapą pradėti atsinaujinus“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius