Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Monika Pundziūtė pristato koncertinio turo įvaizdį: „To, ką turiu, niekas ant lėkštutės neatnešė“

Skaičiuodama likusias dienas iki prasidėsiančio savo pirmojo koncertinio turo, Monika Pundziūtė-Monique (19) skendi maloniuose rūpesčiuose – paskutiniai drabužių taisymai, kūrinių tobulinimai, repeticijos su grupe... Tačiau dainininkė sako negalinti skųstis – apie tai svajojo visą gyvenimą. Tad su nekantrumu 15min skaitytojams ji leidžia pažvelgti į užkulisius – pristato koncertinį įvaizdį.
Monika Pundziūtė-Monique
Monika Pundziūtė-Monique / Deivido Bendžiaus nuotr.

Monika įsitikinusi – rugpjūčio mėnesį prasidėsiantis solinis turas „Monique Live“ po Lietuvą jos karjeroje atvers visiškai naują puslapį. Kad pirmas blynas nebūtų prisvilęs, pasiruošimui ji atiduoda visas jėgas.

Vienas svarbesnių darbų tiek kaip merginai, tiek kaip atlikėjai – koncertiniai drabužiai. Monikai su komanda teko gerai pasukti galvą, kol galiausiai jie sumanė, kaip atlikėja turėtų atrodyti scenoje. Tačiau tiek stengtis buvo verta – M.Pundziūtė atrodys išties išskirtinai.

„Norėjau tokių drabužių, kurių šiaip nesivilkčiau niekur kitur. Norėjau, kad drabužiai plevėsuotų, kad scenoje jausčiausi laisva, o ne kaip Mariah Carey, suspausta trijų korsetų ir avinti 20 cm aukščio aukštakulnius, – juokėsi ji. – Svajojau apie paprastą, bet kartu ir ryškų įvaizdį. Su komanda galvojome apie ilgą drabužį, plačių rankovių, su kokiu dirželiu... Galiausiai supratome, kad tai, ką apibūdinome, yra kažkas panašaus į kimono. Susiradome žmones, kurie galėtų mūsų viziją įgyvendinti, ir viskas pavyko nepriekaištingai!“

Deivido Bendžiaus nuotr./Monika Pundziūtė-Monique
Deivido Bendžiaus nuotr./Monika Pundziūtė-Monique

Kadangi Monika mėgsta eksperimentuoti, ką už ją jau garsiai kalba jos šukuosena, dabar naująjį eksperimentą su drabužiais liko įvertinti gerbėjams. Pasak atlikėjos, jai labai svarbi kiekviena detalė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Pundziūtė nusirėžė mėlynas kasas: „Nusibodo rūpintis priaugintais plaukais“

Tačiau, atsiribojusi nuo visų rūpesčių, Monika pripažįsta, jai dar sunku patikėti, kad visos svajonės pildosi. „Viskas vyksta taip greitai, kartais norisi sau įsižnybti, kad suprasčiau, jog tai – realybė! Bet iš kitos pusės, niekas to ant lėkštutės man neatnešė – aš savo muzikinei karjerai visiškai atsidaviau, be galo daug dirbau, įdėjau beprotiškai daug pastangų, nieko nedariau atmestinai. Todėl džiaugiuosi, kad nelikau nepastebėta“, – šypsojosi atlikėja.

Deivido Bendžiaus nuotr./Monika Pundziūtė-Monique
Deivido Bendžiaus nuotr./Monika Pundziūtė-Monique

Pasak M.Pundziūtės-Monique, dėl ilgų ir įtemptų repeticijų bei naujojo albumo įrašų darbų ji kartais net dienos šviesos neišvysta.

„Šią savaitę kone kiekvieną dieną studijoje praleidžiu nuo ryto iki pat vakaro. Tobuliname kūrinius, įrašinėjame, eksperimentuojame, ieškome... Nepaleidžiame dainos tol, kol nepajaučiame, kad dėlionėje netrūksta nė vienos detalės. Kartais būna ir sunkių akimirkų, bet dažniausiai jaučiu didžiulę motyvaciją dėl ateinančių koncertų.

Šiame pasirodyme pristatysime taip pat ir negirdėtas dainas, dėl ko šiek tiek jaudinuosi. Viena, kai dainuoji „Dviese“ ir publika žino visus žodžius. Kita, kai kūrinius groji pirmą kartą. Todėl kurti stengiuosi taip, kad ne tik man pačiai patiktų, bet kad ir klausytojas tą patį pajaustų. Šįkart, manau, teks pakovoti dėl gerbėjų širdžių, nes mano su Mark Les muzika kiek kitokia. Kita vertus, gal dėl to gerbėjų atsiras tik daugiau“, – 15min kalbėjo Monika Pundziūtė-Monique.

Monikos koncertai įvyks jau netrukus: rugpjūčio 3 d. Kaune – „AdForm ryšių kiemelyje“, rugpjūčio 9 d. sostinėje – Mokytojų namų „Vasaros terasoje“, rugpjūčio 11 d. Klaipėdoje – „Sky 21 terrace“, rugpjūčio 13 d. Nidoje – Prieplaukos vyninėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius