Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Monika Šedžiuvienė jau pasvajoja apie vestuves su nauja meile: „Sakė pasipirš, kai išsiskirsiu“

Naujais jausmais besidžiaugianti Monika Šedžiuvienė (26) šiandien sako esanti be galo laiminga – šalia esantis mylimasis vėl privertė patikėti meile. O labiausiai ją džiugina tai, kad rūpinasi jis ne tik ja, bet ir Monikos vaiką augina kaip savo. Todėl atlikėja neslepia jau pasvajojanti ir apie dar vieną santuoką bei daugiau atžalų.
Monika Šedžiuvienė
Monika Šedžiuvienė / Video kadras

Monika Šedžiuvienė gyvenimo būdo laidoje „Nuo...Iki...“ prisipažino, ašarų dėl iširusios santuokos su Andriumi Šedžiumi jau nebeliejanti. Tačiau lengva nebuvo, juk teko visą gyvenimą pradėti nuo pradžių – iš Šiaulių ji atsikraustė į Vilnių, internete rado vedėjos darbą ir išsinuomojo butą.

„Aš buvau nusivylusi vyrais ir galvojau, kad visi tokie. Man buvo brukama mintis, kad visi vyrai eina į kairę, buvo sakoma – kas norės tavimi rūpintis, kas norės tave išlaikyti, mylėti. Andrius man sakė, kad tokių vyrų kaip jis yra daug. Šie žodžiai man nepasigirdo, tuo metu buvau ne viena, mano draugė tą tekstą girdėjo irgi, – gyvenimo būdo laidoje „Nuo...iki...“ atviravo ji. – Mano savivertė buvo numesta, sutrypta, galvojau, kad daugiau gyvenime neturėsiu jokių santykių, jų ir nenorėjau. Nepasitikėjau, pati nenorėjau ir nebuvau pasiruošusi. Na, bet laikas gydo žaizdas. Visgi supratau, kad tokių vyrų kaip jis yra vienetai.“

Pasak Monikos, dabar jos kelyje pasitaikė visai kitoks vyras. Dabartinė jos meilė gyvena ir dirba Airijoje, tačiau kas jis toks – atskleisti nenori: „Svarbiausia, kad jis myli mane ir mano vaiką.“

„Jis už mane porą metų vyresnis. Su šiuo žmogumi susipažinau prieš 12 metų, bet bendravimas visą tą laiką nevyko – tik jei netyčia pasimatydavome, pasisveikindavome. O visai neseniai pradėjome dažniau bendrauti ir pagalvoti apie bendrą ateitį. Esu ne kartą išgirdusi frazę, kad myli vaiką kaip savo, kad jo akimis, tai yra ir jo vaikas. Bet mano vaiko neįmanoma nemylėti, nes žiauriai fainas“, – kalbėdama LNK laidoje šypsojosi Monika.

Tomas Foto nuotr./Monika Šedžiuvienė su sūnumi
Tomas Foto nuotr./Monika Šedžiuvienė su sūnumi

Paklausta, ar tik ne dėl šios priežasties, kad dar svetimas vyras augina jo vaiką, Andrius Šedžius siekia prisiteisti globą, Monika šypsosi: „Jis rūpinasi vaiku tikrai neprasčiau nei Andrius. Bet nežinau, mes bendrauti ir galvoti apie bendrą ateitį pradėjome tik prieš kelis mėnesius.“

Beje, visai neseniai Monika paskatino kalbas ir apie sužadėtuves – socialiniuose tinkluose atlikėja nevengė dalintis nuotraukomis, kuriose ant bevardžio piršto žibėjo žiedas, panašus į sužadėtuvių.

„Man sakė, kad man pasipirš tik tada, kai aš išsiskirsiu oficialiai. Na, tikėkimės, išlauks, – laidoje „Nuo...iki...“ šypsojosi ji. – Aš žinau, kad visi taip mano, kad man jau pasipiršo. Bet šis žiedukas kainavo 35 eurus, aš jį pati nusipirkau. Aš taip ir žinojau, kad visi taip pagalvos, gal buvo ir šiek tiek apgalvotas žingsnis, kad atstumčiau kitus vyrus nuo savęs, kad mažiau dėmesio sulaukčiau.“

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Monika Šedžiuvienė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Monika Šedžiuvienė

O vyrų dėmesio jai tikrai netrūksta: „Yra siūlę ir išlaikyti, ir paremti. Sakė, kad labai laukia mano skyrybų, nes seniai mane nusižiūrėjo, bet galvojo, kad šeimoje viskas gerai. Yra buvę visokių žinučių. Bet man tokie pasisakymai dar kvailiau skamba nei „labukas, ką tu?“. Tas, kuris rašo ilgiausią istoriją, kaip jis laukė, kaip jis viską nori duoti – žmogau, tu manęs net realiai nematei, kaip tu gali sakyti, kad aš tau patinku, tai kas patinka – mano išvaizda?“

Monika Šedžiuvienė laidoje „Nuo... Iki...“ prisiminė, kad Andrius Šedžius, kaip sutuoktinis nebuvo valdingas ar pavydus, nesistengė jos kontroliuoti. Tačiau moteriai trūko jo dėmesio.

„Kaip tik buvau labiau apleista. Tokia, kuria nebuvo domimasi, ką aš mėgstu, ką noriu veikti, ką veikiu, kokios mano dienos problemos. Aišku, mano problemos, palyginus su jo, yra niekinės, bet mes visi mėgstame būti išklausyti ir pakalbinti vakare“, – LNK laidoje prisipažino ji.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Monika ir Andrius Šedžiai
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Monika ir Andrius Šedžiai

Tačiau nesėkme pasibaigusi pirmoji Monikos santuoka, jos tikėjimo tikra meile neužgesino – ji norėtų dar kartą ištekėti, šįkart – bažnyčioje ir susilaukti bent dviejų vaikų.

„Aš nenoriu niekur skubėti, nenoriu padaryti klaidingų žingsnių. Viskas yra gerai, man labai patinka mano situacija, tas toks lėtas plaukimas į priekį, kartais būna greitesnis, bet aš jį pristabdau. Noriu, kad viskas būtų užtikrinta, nebūtų jokių abejonių. Nors atrodo, kad ir dabar nėra, bet maža kas, norisi apsidrausti 110 procentų, kad paskui nereikėtų graužtis, kodėl paskubėjau“, – laidoje „Nuo... Iki...“ kalbėjo Monika Šedžiuvienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius