Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šedžiuvienė susitaikymo su vyru nebesitiki: „Uždirbti iš skyrybų neketinu“

Pastarieji penki mėnesiai dainininkei Monikai Šedžiuvienei buvo tikrai nelengvi. 15min praėjusių metų spalį paskelbus, kad ji ir verslininkas Andrius Šedžius kartu nebegyvena, sutuoktiniai atvirai prakalbo apie santuoką užgriuvusią dramą. Ir nors dar buvo kalbų apie galimą susitaikymą, laidoje „Bus visko“ Monika Šedžiuvienė patikino, kad to tikrai nebus.
Monika Šedžiuvienė ir Andrius Šedžius
Monika Šedžiuvienė ir Andrius Šedžius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Keturis metus susituokę Andrius ir Monika Šedžiai praėjusių metų spalį nuo žiniasklaidos neslėpė, kad išgyvena itin sunkų laikotarpį ir kartu nebegyvena. Šią žinią patvirtino tiek Andrius, tiek Monika, kuri pripažino, kad nors ir gyvena Šiauliuose, dėl muzikinės karjeros ji privalanti dažnai lankytis sostinėje.

Dabar Monika Šedžiuvienė sutiko duoti interviu laidai „Bus visko“, kuriame atvirai prakalbo apie skyrybas, antidepresantų vartojimą, vaiko globą ir naują gyvenimą sostinėje.

Monika Šedžiuvienė pasakojo, jog apie vestuves svajojo nuo pat mažumės, o Andrius sugebėjo sužavėti akimirksniu. Tiesa, vestuvinis gyvenimas nebuvo it rožėmis klotas. Tik apsigyvenusi kartu su Andriumi, ji stengėsi kaip įmanoma dažniau padėti buityje, tačiau sutuoktinis kartodavo, kad persistengti tikrai nereikia. Vėliau, anot Monikos, priekaištų pasitaikydavo. Gyventi kartu buvo sunku ir dėl dažnų Andriaus komandiruočių į užsienį.

„Manyčiau, kad išsiskyrė mūsų požiūris į vertybes, šeimą. Norėjau ilgiau pabūti su šeima, o jam labiau rūpėjo darbas. Suprantu, kad žmogus uždirba pinigus, tad jei aš esu dekretinėse, normalu, kad kažkas turi pasirūpinti šeima. Tad niekad nezirzdavau, nežadindavau“, – pripažįsta Monika.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Andrius Šedžius ir Monika Šedžiuvienė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Andrius Šedžius ir Monika Šedžiuvienė

Gyventi darėsi vis sunkiau, tad po beveik dvejų metų santuokos Monika ir Andrius Šedžiai nusprendė skirtis. Vis dėlto po savaitės Šedžiai skyrybų prašymą atsiėmė.

Dabar Monika pripažįsta, kad juos nuo skyrybų sustabdė viltis, jog situaciją ištaisys vaikas, kurio susilaukė 2016-aisiais.

„Buvau savanaudiška ir turiu pripažinti, kad vaiko norėjau sau. Įsivaizdavau, kad būdama mama išmoksiu paskirstyti dėmesį, žinosiu, kaip nesijausti atstumtai. Norėjau nesijausti vieniša“, – laidoje „Bus visko“ atvirauja Monika.

Žibalo į ugnį, kaip svarsto M.Šedžiuvienė, galėjo įpilti ir jos karjera. Ji visą gyvenimą norėjo dainuoti, tad po dalyvavimo projekte „Muzikinė kaukė“, kur susipažino su atlikėju Audriumi Janoniu, sulaukusi pasiūlymo sukurti duetą nė sekundės nedvejojo. Visgi visai netrukus, kaip teigia Monika, ji sulaukė ir lemtingos žinutės.

„Jis man parašė, kad nesu laukiama jo namuose Šiauliuose. Maniau, kad jis juokauja, nes išėjau į renginį su Audriumi, – sako Monika. – Nesu daiktas, kurį gali lengvai išmesti. Jeigu jis mano, kad bus laimingesnis be manęs, tegu.“

Monika Šedžiuvienė LNK laidoje teigė, kad Andrius Šedžius jų namuose Šiauliuose pakeitė ir spynas.

Dainininkė tikina, kad ją su Audriumi Janoniu sieja tik kūrybiniai projektai, o kartu rodytis renginiuose – tik bandymas darbo dalis.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė, Monika Šedžiuvienė ir Audrius Janonis
Luko Balandžio / 15min nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė, Monika Šedžiuvienė ir Audrius Janonis

Dabar moteris gyvena jaukiame nuomojamame bute sostinėje, o naujo gyvenimo pradžia buvusi tikrai nelengva.

„Atėjo suvokimas, kad jau viskas, kad dabar esu atsakinga ne tik už save, bet ir vaiką. Gėriau antidepresantus ir kaukdavau, o ne verkdavau kaip dama“, – atvirauja moteris.

Visgi kad ir kaip sunkiai pradžioje sekėsi, Monika tikrai neplanuoja taikytis, o ir į pasiūlymus pasipelnyti iš vestuvių nekreipia dėmesio.

Instagram nuotr./Monika Šedžiuvienė su sūnumi
Instagram nuotr./Monika Šedžiuvienė su sūnumi

„Uždirbti iš skyrybų tikrai neketinu. Draugės sako, gi tu penkis metus santuokoje, turėtum uždirbti kažką, bet manau, kad tai (pinigai – red.) ne mano, tegu juos turi“, – pabrėžia Monika.

Kartu sūnų Gabrielių auginantys Monika ir Andrius Šedžiai dabar dalijasi vaiko globa, taip planuoja daryti ir ateityje.

„Kai tik turi galimybę, Andrius visada prisideda. Jis yra geras tėtis, – sako Monika. – Aš nesu vieniša mama, vaikas turi tėtį“.

Netrukus 26-ą gimtadienį švęsianti Monika Šedžiuvienė nepeikia santuokos, nors ir pasitaikė duobių, o toks išbandymas padėjo tapti tik stipresnei. Ir moteris neslepia – atėjus laikui ji tikisi sutikti ne tik naują meilę, bet ir pasigimdyti dar bent du vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius