Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Monique: „Tarp mano artimiausių – tie, apie kuriuos turėjau klaidingą pirmą įspūdį“

Sekmadienio vakarą naujoje muzikinėje laidoje „Aš matau tavo balsą“ Giedrius Savickas, Džiugas Siaurusaitis bei penki jiems padedantys muzikiniai detektyvai: Monique, Monika Liu, Karolina Meschino, Indrė Kavaliauskaitė bei Adomas Grinius bandys atskirti blogą dainininką nuo gero, kad laimėtų 10000 Eur organizacijai „Gelbėkit vaikus“.
Monika Pundziūtė-Monique
Monika Pundziūtė-Monique / LNK nuotr.

Siekiant išsiaiškinti, kurie iš pagal fonogramą žiopčiojančių dalyvių iš tiesų puikiai dainuoja, o kurie tik meluoja, šį kartą stipriai išsiskyrė vaikinų bei merginų nuomonės. „Kodėl manęs niekas nesiklauso?“ – papriekaištavo Monique.

Pirmasis įspūdis dažnai apgaulingas

Vienas iš žaidimo „Aš matau tavo balsą“ etapų vadinasi „Pirmasis įspūdis“. Jo metu laidos dalyviai ir detektyvai turi vien iš pirmo įspūdžio – išvaizdos, judesių, elgesio scenoje atspėti, ar žmogus yra blogas dainininkas, ar geras, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai.

Paklausta, ar gyvenime teko susidurti su situacijomis, kai apie vieną ar kitą žmogų susidarė klaidingą pirmąjį įspūdį, viena iš žaidimo detektyvių Monique neslepia – tikrai taip.

„Mano vieni artimiausių žmonių šiandien yra tie, apie kuriuos iš pradžių turėjau netinkamą pirmąjį įspūdį, o jie – apie mane. Įdomiai tas gyvenimas veikia“, – svarsto Monique.

Tačiau laidoje dalyvaujantys vyrai griežtesni ir antro šanso suteikti nėra linkę. Štai vienam dainininkui suklydus atsakinėjant į klausimus, Giedrius Savickas iš karto nusprendė, kad jis – meluoja.

„Palaukit, neskubėkit daryti išvadų, gal žmogus tiesiog susijaudino“, – svarstė Monika Liu.

Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Monika Liu
Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Monika Liu

Melagius svarbu demaskuoti

Kada geriausia ir lengviausia atskleisti melą? Ir ar jį visada verta atskleisti? Monique mano, kad verta visada.

„Melagį visada svarbu demaskuoti, todėl pasakau, kad žinau. Reikia tik išlaukti tinkamo momento“ – atskleidžia Monique.

LNK nuotr./Monika Pundziūtė-Monique
LNK nuotr./Monika Pundziūtė-Monique

Ir nors žaidime „Aš matau tavo balsą“ detektyvių vaidmenyje dalyvaujančios Monique bei Monika Liu turi visas kompetencijas pastebėti, kas yra tikrai įvaldęs dainavimo technikas, o kas tik apsimeta, Giedrius Savickas bei Džiugas Siaurusaitis ne visada įsiklausys į profesionalių nuomones.

„Juos kompromituoja mūsų, moterų, šeštas jausmas. Jis stiprus ir niekada neklystantis. Juk ir šįkart, tiesa“, – intriguoja Monique.

„Aš matau tavo balsą“ – sekmadienio vakarą, 19.30 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius