-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Moterys meluoja geriau“ žvaigždė Agnė Šataitė: šis sezonas bus įdomiausias!

Populiariausi projektai „Šok su manimi“ ir „Lietuvos talentai“, nauji šou „Be komentarų“ ir „100 000 € grynais“, „Beatos virtuvė“ ir „Susitikime virtuvėje“, kultiniai serialai „Nusivylusios namų šeimininkės“ ir „Daktaras Hausas“, Europos vyrų krepšinio čempionato kovos, kasdienis aktualių ir gyvenimiškų pokalbių šou, publicistika – tai tik dalis naujienų, jau pamėgtų projektų ir sporto reginių, kuriuos TV3 televizijos žiūrovai pamatys naująjį sezoną.
Agnė Šataitė
Agnė Šataitė / TV3 nuotr.

Populiariausio serialo Lietuvoje (kaskart seriją pasižiūri apie 700 tūkstančių žiūrovų) „Moterys meluoja geriau“ žvaigždė aktorė Agnė Šataitė intriguoja – šis serialo sezonas bus įdomiausias.

„Puikiai parašytas scenarijus, labai daug netikėtų santykių, įvykių – man šiame sezone vaidinti įdomiausia. Kasdien noriu sugrįžti į filmavimo aikštelę“, – atviravo aktorė, kuri seriale kuria nutrūktgalvės, aikštingos ir konfliktiškos Ugnės vaidmenį.

Penktajame „Moterys meluoja geriau“ sezone vaidmenis kuria ir kiti garsiausi šalies aktoriai: Inga Norkutė, Džiugas Siaurusaitis, Ramūnas Rudokas, Marius Jampolskis, Nerijus Gadliauskas, Kristina Andrejauskaitė, Gintarė Latvėnaitė, Vitalija Mockevičiūtė, žymusis visuomenės veikėjas Jurijus Smoriginas ir kiti. Pasak A.Šataitės, bene labiausiai intriguos serialo naujokai.

„Prie serialo prisijungė dainininkė ir projekto „Šok su manimi“ žvaigždė Vaida Genytė, bus ir daugiau garsių vardų, veidų, taip pat ir lietuvių kilmės aktorius iš Vokietijos Vytas Caim, kuris šio serialo moterims ir TV3 žiūrovėms apsuks galvas“, – šypsosi A.Šataitė.

Intriguojantis penktasis „Moterys meluoja geriau“ sezonas – jau nuo rugpjūčio 29 dienos naujame TV3 sezone!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius