-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muzika vienija kartas: M.A.M.A raudono kilimo zonoje – išskirtinė Virgio Stakėno pokalbių zona

„Tapsiu tiltu tarp skirtingų kartų ir muzikos stilių“, – priėmęs pasiūlymą tapti vienu iš M.A.M.A raudono kilimo vedėjų juokėsi Virgis Stakėnas. Šeštadienio vakarą, 17.30 valandą, tik 15min skaitytojų laukia išskirtinė transliacija, kuri, tikėkimės, įneš bent kiek pozityvo šių dienų aktualijose.
15min studijoje – Virgis Stakėnas ir reperis Keanu Blunt
15min studijoje – Virgis Stakėnas ir reperis Keanu Blunt / Luko Balandžio / 15min nuotr.

15min jau antrus metus iš eilės skaitytojams suteiks išskirtinę galimybę išvysti žinomiausias šalies žvaigždes ir jubiliejinės muzikos šventės užkulisius, taip pat išgirsti karščiausius jų interviu dar iki prasidedant apdovanojimams.

Pandemija išties kardinaliai pakeitė daugelio gyvenimus. Vieni iš jų – muzikos pasaulio atstovai, kuriems šiandien skirsime didžiausią dėmesį.

Tad ir raudonu kilimu šiemet žengs tik „M.A.M.A 2020“ muzikos apdovanojimų nominantai ir apdovanojimų teikėjai, kurie į Kauno „Žalgirio“ areną galės patekti tik su neigiamu COVID-19 testo variantu.

Ir nors dabar gal ir atrodo, kad šviesos tunelio gale nematyti, 15min komanda, tikėdamasi įnešti bent kiek pozityvo ir atitraukti dėmesį nuo šių dienų aktualijų, pasistengs, kad dvi valandos nenutrūkstančios transliacijos būtų kiek spalvingesnės ir džiugesnės.

Arno Strumilos / 15min nuotr./Virgis Stakėnas
Arno Strumilos / 15min nuotr./Virgis Stakėnas

O kaip gali būti kitaip, jeigu žymiausius šalies atlikėjus pasiruošęs kalbinti ir šiemet pats M.A.M.A apdovanojimų ceremonijoje „Tradicinės muzikos“ kategorijoje nominuotas legendinis atlikėjas, kantri tėvu tituluojamas Virgis Stakėnas.

30-ies metų patirtį ir prodiusavime turintis muzikantas savo karjeros metu dirbo ir žurnalistu, yra prisidėjęs prie kelių žurnalų kūrimo. Apdovanojimų svečiams Virgis Stakėnas paruošė gausybę netikėtų klausimų, kurie tikrai atskleis kitokią žinomų veidų pusę.

„Ruošdamasi M.A.M.A raudono kilimo ceremonijai kartu su Virgiu Stakėnu, likau sužavėta, kiek jis indėlio skyrė pažinčiai su jaunosios kartos atlikėjais, jų kūryba, karjeros niuansais. Nors, tenka pripažinti, nebuvo nė vieno nominanto vardo, kurio Virgis nebūtų pažinojęs.

Labai džiaugiuosi, kad kartu dirbdami prie šio renginio aiškiai žinojome, kokią žinutę norime siųsti – mes siekiame parodyti, kad susiskaldymas tarp muzikos bendruomenių turi baigtis. Kaip Virgis pats teisingai yra pasakęs, jis taps tiltu tiek tarp kartų, tiek skirtingų muzikos žanrų.

Esu įsitikinusi, kad muzikinis skonis yra labai asmeniškas ir subtilus dalykas, negalintis skaldyti žmonių", – sako kartu su V.Stakėnu išskirtinėje zonoje dirbsianti laidų vedėja Elena Varnauskaitė.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Martynas Levickis ir Elena Varnauskaitė
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Martynas Levickis ir Elena Varnauskaitė

Žinoma, šių metų ceremonija didžiausioje šalies arenoje bus kitokia, nei įprastai. Laikantis visų saugumo reikalavimų į raudonojo kilimo zoną pateks tik testą pasidarę atlikėjai, kuriuos vedėjai stengsis stebinti kiek kitokiu požiūriu į muziką, laukia ir nemažai netikėtumų. Gi kas nenorėtų pagroti legendine Virgio Stakėno gitara?

Kaip jau buvo pranešta, ryškiausius šalies atlikėjus pasitiks puikiai žinomi pramogų pasaulio atstovai – vienas sekamiausių žmonių Lietuvoje Naglis Bierancas ir ekstravagantiškoji Lolita Zero.

Šis duetas pasirinktas neveltui – pramogų pasaulyje ne vienus metus besisukantys Naglis ir Lolita asmeniškai pažįsta daugelį nominantų, tad netruks ne tik pokštų, bet ir pikantiškų klausimų.

Raudono kilimo transliaciją stebėkite nuo 17.30 val. tik portale 15min

VIDEO: M.A.M.A raudono kilimo vedėjai: ko tikėtis 15min išskirtinės transliacijos žiūrovams

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius