-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Muzikinės kaukės“ dalyviai ruošiasi finalui: kuris nusipelnė geriausiojo vardo?

Jau šį šeštadienio vakarą „Muzikinėje kaukėje“ pagaliau paaiškės 7-ojo projekto sezono nugalėtojas. Dėl geriausiojo vardo tiesiogiai transliuojamame finale susikaus dainininkas Jurgis Brūzga, grupės „Queens of Roses“ narė Akvilė Kisielienė, atlikėja ir aktorė Kristina Radžiukynaitė ir dainininkė Baiba Skurstene-Serdiukė.
„Muzikinės kaukės“ finalo užkulisiai
„Muzikinės kaukės“ finalo užkulisiai / Dovydo Beržinio nuotr.

„Muzikinės kaukės“ finalininkai paskutinėje projekto laidoje pasirodys dukart. Akvilė Kisielienė virs Cher bei Inga Jankauskaite, Baiba – „Roxette“ ir Džordana Butkute, Jurgis Brūzga įsikūnys į Prince ir Žilviną Žvagulį, Kristina Radžiukynaitė taps Whitney Houston ir Nele Paltiniene. Komisija balso teisės neturės, tad laimėtoją savo neribojamais balsais išrinks tik televizijos žiūrovai.

Į projekto finalą nepatekę šeši dalyviai – Rolandas Janušas, Rokas Laureckis, Dainotas Varnas, Gabija Lokytė, Justinas Lapatinskas, Ingrida Kazlauskaitė – susiburs į tris muzikinius duetus. G.Lokytė su J.Lapatinsku įsikūnys į Lady Gaga ir Bradley Cooperį, I.Kazlauskaitė su R.Laureckiu virs grupe „Ottawan“, o R.Janušas su D.Varnu – broliais Frankoniais.

Tiesioginės transliacijos per BTV metu žiūrovai, balsuodami trumpuoju telefono numeriu, palaikys vieną iš keturių finalininkų. Daugiausiai balsų surinkęs dalyvis jau šį vakarą bus paskelbtas septintojo „Muzikinės kaukės“ sezono nugalėtoju. O kuris finalininkas, jūsų manymu, yra verčiausias pergalės?

Dalyviai nuo pats ankstyvo ryto ruošiasi šio vakaro pasirodymams, o jiems supanašėti į įkūnijamus atlikėjus padeda patyrusių profesionalų komanda – stilistai, plaukų ir grimo meistrai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius