-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muzikos akademijoje „Valinsko perversmas“! (papildyta nuotraukomis)

„Muzikos akademija“ šeštadienio vakarą prasidėjo dideliais netikėtumais. Jau po pirmos dainos į sceną užlipo Arūnas Valinskas ir ėmė čia daryti savą tvarką.
Atas dainuoja, Valinskas (R.Šimukauskas) šėlioja
Muzikos akademija / LNK nuotr.
Temos: 1 Akademija

Tiesa, tai nebuvo tikrasis Arūnas Valinskas, o jo personažą įkūnijantis aktorius Ramūnas Šimukauskas. Jis iškart mestelėjo frazę „kas čia vyksta, kas leido išmesti tą Kaką (Kafką)“. Tokiu būdu Valinsko personažas grąžino į šou prieš savaitę iš TV laidos „išbalsuotą“ muzikalųjį trimito virtuozą Kafką.

Karšta kėdė

Tuomet reikėjo išsiaiškinti, kas sės ant karštosios kėdės. Patys dalyviai turėjo išrinkti vieną dalyvį, kuris kausis dėl išlikimo.  Iš savo draugų daugiausiai karštųjų natų gavo Nerijus - net keturias. Radijo stoties „Lietus“ klausytojai antrąjį nuosprendį skyrė Olegui.

O trečiasis „kankinys“ paaiškėjo netradiciškai, komisija nepagailėjo siurprizų. Iš pradžių pabarė Atą, kad jo kokybė truputėlį smuktelėjo. Bet vėliau suteikė jam šansą su sąlyga, kad po savaitės tenoras paruoš specialų ir ypatingą „Ato šou“.

O ant karštos kėdės pasodino Eglę, neoficialiai vadinamą šou lydere. „Tai bus puiki proga patikrinti, ar Eglė tikrai yra lyderė“,- sakė komisijos nariai, leidę suprasti, kad gražuolė Eglė yra ir truputėlį „pasikėlusi“.

Finalas

Suskaičiavus žiūrovų balsus, paaiškėjo, kad daugiausiai simpatijų sulaukė saldžiabalsis Nerijus (867 tšk.), matyt pakerėjęs moterų širdis („Mano mieloji, noriu vėl, tavo širdį pakerėt ir praleist ne vieną naktį“...).

Iškrito Olegas, surinkęs tik 234 balsus. Antroji išsigelbėjo Eglė - 659 taškai.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius