-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

,,Muzikos akademijos” staigmena – naujokės dvynės. Su šou atsisveikino Justina. (PAPILDYTA 22.00 VAL.)

Spalvingo ir nuotaikingo LNK televizijos projekto ,,Muzikos akademija” dalyviai šeštadienio vakarą atliko mainus. Kovodami dėl išlikimo jie dainavo vieni kitų dainas.
Dvynės Goda ir Gabija
Laidos akimirka
Temos: 2 Akademija Staigmena

Projekto gerbėjams teks keisti įpročius: nuo kitos savaitės ,,Muzikos akademiją” jie išvys penktadieniais. Visi studentai ištikimai lauks dėmesio ir palaikymo. Gerokai daugiau jo tikisi šį vakarą pasirodžiusios naujokės: Gabija ir Goda. Merginos visus nutebino puikiais vokaliniais sugebėjimais ir kita pikantiška detale – jos yra dvynės. Nepaisant to, kad jos studijuoja klasikinį vokalą Kauno J.Gruodžio konservatorijoje, merginos labai jaudinosi.

,,Turime patirties, bet čia juk tiesioginis eteris. Tikimės, kad gerbėjai mus palaikys”, – šypsojosi viena iš naujokių. Jos buvo atviros: toks dėmesys, kokio sulaukė Atas ir Nerijus jas nudžiugintų. Minėtasis duetas atliko dainą, kurios metu susilaukė studijos žiūrovų šūksnių ir dovanų.

,,Stengsimės iš visų jėgų, nenorime nuvilti artimųjų, žiūrovų ir Ruslano Kirilkino”, – apie tikslus pasakojo merginos. Būtent šis daininkas jas pastebėjo ir rekomendavo ,,Muzikos akademijos” kūrėjams. Merginos buvo atviros: dalyvauti projekte visada buvo jų svajonė.

Ne tokios pakilios nuotaikos buvo praeitą savaitę iškritusi Giedrė. Nuotaikingai atlikusi dainą ji tikėjosi sugrįžti į projektą, tačiau tokios galimybės komisija jai nesuteikė. Beje, joje šeštadienį darbavosi: dainininkai Rosita Čivilytė, Kastytis Kerbedis, radijo ir televizijos laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis.

Jaudulio neslėpė dėl išlikimo šį kartą kovojanti Eglė. Jos konkurentė – Justina,  ją ant ,,karštosios” kėdės pasodino radijo stoties ,,Lietus” klausytojai.

Papildyta 21.00 val. Nerijus šokiravo komisijos narius. Studentai stengiasi kuo geriau atlikti savo kolegų dainas. Vieniems sekasi geriau, kitiems prasčiau. Tačiau viena aišku: jie labai nenori pasirodyti prasčiausiai ir tapti Eglės bei Justinos konkurentu. Bene dažniausiai kritikos susilaukianti Arielė šįkart visus nutebino. Jai griežtoji komisija skyrė aukščiausius įvertinimus. Ne prastesnių įvertinimų susulaukė ir Rūtelė. Jos pasikeitusi šukuosena ir aprangos stilius gerokai nustebino M.Stasiulį.

,,Sumoteriškėjai ir galėtum būti ,,Mis Muzikos akademija”, apskritai esi šimtą kartų gražesnė už ,,Mis Lietuvą”, nuostabu”, – komplimentų negailėjo komisijos pirmininkas.

Tikrą emocijų audrą scenoje sukėlė baltais apdarais pasidabinęs Nerijus. Įpusėjus kūriniui studentas buvo labai drąsus ir kartu dainuoti pakvietė R.Čivilytę. Visus kone ištiko šokas, dažniausiai ramus ir santūrus dalyvis nėra linkęs improvizuoti. Tačiau šį vakarą jis pranoko visų lūkesčius. Vėliau prie jų prisijungė K.Kerbedis ir M.Stasiulis.

,,Tai buvo nerealu, trūksta žodžių”, – nuostabos neslėpė projekto vedėja Inga Jankauskaitė.

Papildyta 21.30 val. Eglės ir Justinos konkurentu tapo Kafka. Šį vakarą Rūtelė pelnė ne tik ,,Mis Muzikos akademijos” titulą. Ji pasirodė iš visų dalyvių šauniausiai, surinko daugiausiai komisijos balų. Ne taip gerai pasisekė Atui ir Kafkai. Komisijai teko atlikti sunkų darbą ir nuspręsti, kurį vaikiną sodinti ant  ,,karštosios” kėdės.

,,Atai, tavo dainos skamba visur ir visada: ar tave grimuoja, ar tu rengiesi , ar ką kitką darai. Tik galiu įsivaizduoti, kiek dar dainų teks išgirsti jeigu kovosi dėl išlikimo”, –  savo apsisprendimą aiškino M.Stasiulis.

Kafka įsitikinęs: jį palaiko draugai ir ištikimi gerbėjai. Jis neriasi iš kailio ir savo dainas jiems dovanoja iš visos širdies. Gerokai sunkiau šį vakarą tinkamai kūrinius atlikti Eglei. Ji spinduliuoja energiją ir pasitikėjimą.

,,Jai šiandien labai sunku, ji žiauriai peršalusi, dieną jai prireikė net medikų pagalbos”, – paslaptį išdavė ,,Muzikos akademijos” vedėjas R.Vilkončius. Stipraus balso savininkei Eglei savo galvą lenkė vienas komisijos narių. K.Kerbedis ją vadino didvyre ir skatino jos gerbėjus palaikyti. 

Papildyta 22.00 val. Su ,,Muzikos akademija” atsisveikina Justina. Daug pastangų įdėjo visi trys studentai, tačiau žiūrovų simpatijų susilaukė labai skirtingai.

Eglė surinko 3800 balsus, Kafka – 3343. Deja, ,,Muzikos akademijos” žiūrovai gerokai mažiau simpatijų skyrė Justinai. Ji surinko 636 balsus.

Laimėtoja Eglė neslėpė džiaugsmo ir dar kartą buvo pavadinta šaunuole.

,,Jai reikia skirti premiją, jūs rimtai tai pagalvokite”, – savo idėjas siūlė K.Kerbedis. Tiesa, jis pažadėjo studentę pavaišinti vakariene.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius