Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl kieme prasidėjusio konflikto N.Bunkė ir E.Eidėjus kviečiami į teismą

Ketvirtadienio rytą Vilniaus regiono apylinkės teisme bus nagrinėjama civilinė byla, kurioje šmėžuoja žinomos dainininkės, parduotuvės „Home decor by NB“ savininkės Natalijos Bunkės ir jos sutuoktinio Edgaro Eidėjaus vardai. Pretenzijos jiems pareikštos dėl garbės ir orumo įžeidimo, šmeižto.
Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus
Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus / Renginio organizatorių nuotr.

15min žinomos dainininkės ir jos sutuoktinio civilinė byla ketvirtadienio rytą turėtų būti nagrinėjama Vilniaus regiono apylinkės teismo Vilniaus rajono rūmuose.

Ieškovai Margarita Remeikienė ir Vygandas Kavaliauskas į teismą kreipėsi dėl „pažeistų teisių pripažinimo, įpareigojimo paneigti informaciją ir neturtinės žalos atlyginimo.“

Ieškovų atstovė, teisininkė, Lietuvos advokatūros bendruomenės narė Rasa Vaičekauskytė 15min papasakojo situaciją, dėl kurios N.Bunkė buvo paduota į teismą.

„Situacija yra nepaprastai paprasta, iš teisinės pusės, vis dėlto, mano klientams – nemaloni. Praeitų metų kovo mėnesį atsakovai per socialinį tinklą „Instagram“ iškoneveikė mano klientus, išvadindami vagimis ir visokiais kitokiais negražiais žodžiais. Kaip suprantu, jiems pasirodė, kad kažkas nori pavogti kažką iš jų kiemo ir pradėjo mano klientus tiesiog vytis ir blokuoti jiems kelią prie šviesoforo, vos netempti jų iš automobilio. Jie taip pat pradėjo filmuoti ir fotografuoti.

Natalija Bunkė šią informaciją kartojo per ne vieną laidą, kurioje filmavosi, rodė klientės nuotraukas, iš kurių buvo galima atpažinti abu mano klientus. Šia informacija dalijosi ir Edgaras Eidėjus“, – 15min teigė Rasa Vaičekauskytė.

Anot teisininkės, jos klientai niekada nesiruošė vogti iš atlikėjos ir jos vyro: „Mano klientė yra tokioje padėtyje, jaučia dvasinius išgyvenimus, nes yra per visą Lietuvą išvadinta vagimi.“

R.Vaičekauskytė teigė, kad konfliktas kilo po to, kai atsakovams – N.Bunkei ir E.Eidėjui pasirodė, jog ieškovai, norėdami apsisukti atbulomis jų namų kieme, esą norėjo apžiūrėti namų turtą vagystei. Iš tikrųjų, anot teisininkės, jos klientai norėjo tik apžiūrėti netoliese esantį sklypą, kurį ketino įsigyti.

Susisiekus su N.Bunke, 15min ji pasakojo, jog jos namų kieme norėję apsisukti žmonės jį taip pat ir fotografavo. Pasirodo, pareiškimą pareigūnams dėl nutikusios situacijos jau ir anksčiau buvo parašiusi pati atlikėja, tačiau jis, kaip teigiama, buvo atmestas.

„Dabar šie žmonės privataus kaltinimo tvarka siekia prisiteisti 10 tūkst. eurų. Kai baigsis teismas, aš pati prašysiu, kad mano advokato išlaidos, kurios yra kosminės, būtų apmokėtos“, – sakė N.Bunkė.

VIDEO: N.Bunkės byloje pozicijas išsakė ir ieškovų, ir atsakovų advokatai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius