-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Bunkė su mylimuoju ištrūko atostogų: „Kai norisi padrybsoti, Turkija – puikus variantas“

Prieš darbingą vasarą grupių „Pop Ladies“ ir YVA lyderė Natalija Bunkė save apdovanojo karališku poilsiu. Su širdies draugu Edgaru ji išvyko į Turkiją, kur lepinasi romantišku poilsiu, saulės voniomis ir pramogomis baseine.
Natalija Bunkė su širdies draugu Edgaru
Natalija Bunkė su širdies draugu Edgaru / Asmeninio albumo nuotr.

Nors itin vasariški orai lepina ir Lietuvą, Natalija Bunkė pajuto, kad prieš intensyvų koncertų maratoną būtina sukaupti jėgas. O šiuo metu nieko kito nesinorėjo, tik ramaus poilsio.

„Tai buvo kone vienintelis laikas metuose, kai galėjau bent trumpam pabėgti iš Lietuvos. Vis atmesdavau atostogų planus, galvojau, geriau padirbėsiu. Bet Edgaras įkalbėjo, kad vasarą geriau dirbsis prieš tai atgavus jėgas. O kai norisi tiesiog padrybsoti, Turkija tam yra išties puikus variantas“, – 15min pasakojo Natalija.

Būtent tai savaitės trukmės atostogų metu Natalija su Edgaru ir planuoja veikti – tiesiog gulėti prie vandens ir ilsėtis. Jokios ekskursinės programos pora nesusiplanavo, nebent vienai dienai viešbučio teritoriją paliks. Ir tik dėl Edgaro, kuris Turkijoje lankosi pirmą kartą. O Natalija tiesiog gerina savo asmeninį rekordą, ji čia svečiuojasi jau aštuntąjį kartą – į Turkiją pastaruoju metu atvyksta kiekvieną vasarą.

Asmeninio albumo nuotr. /Natalija Bunkė
Asmeninio albumo nuotr. /Natalija Bunkė

„Jau daug metų važiuoju į Turkiją, tai kone viską esu mačiusi. Nebent dėl Edgaro kur išsiruošime“, – pasakoja N.Bunkė.

Bet kadangi pora apsistojo penkių žvaigždučių viešbutyje su „viskas įskaičiuota“ malonumais, pramogų tikrai netrūks.

„Viešbutis yra orientuotas į pramogas, gausu vakarėlių, pasirodymų. Man, kaip šou verslo atstovei, atrodytų jau turėtų būti viskas pabodę, bet tikrai yra į ką akis paganyti“, – šypsosi Natalija.

Asmeninio albumo nuotr. /Natalija Bunkė su mylimuoju Egdaru
Asmeninio albumo nuotr. /Natalija Bunkė su mylimuoju Egdaru

Kasmet čia atvykstanti atlikėja sako, kad Turkija ją traukia dėl džiuginančio kainos ir kokybės santykio, o pasirinkus geresnės kokybės viešbutį gali džiaugtis ir kitais privalumais. „Mane čia viskas džiugina. Ir maistas, ir aplinka, kambariai, aptarnavimas, servisas. Jei renkiesi didelį viešbutį, su parkais, restoranais, gali net neiti iš teritorijos“, – juokiasi Natalija.

Visgi porą į Turkiją labiausiai traukė vandens pramogos. O šiais metais Natalija saulės vonioms pasiruošė itin atsakingai – atsivežė net šešis maudymosi kostiumėlius ir daugybę smagių „Sun please“ pripučiamų vandens gultų.

Asmeninio albumo nuotr. /Natalijos Bunkės mylimasis Edgaras
Asmeninio albumo nuotr. /Natalijos Bunkės mylimasis Edgaras

„Taip pat atsivežiau įvairių, smagių pripučiamų vandens gultų, daug suknelių. Visai vasarai atsinaujinau garderobą. Kadangi šiuo klausimu esu ganėtinai taupi, nusipirkau suknelių ir batų koncertams, tačiau spėsiu išbandyti ir Turkijoje“, – pasakoja Natalija.

Dainininkė juokiasi, kad paskutinius daiktus atostogoms įsigijo likus vos dienai iki atostogų. Ir jau iš karto suprato, kad teks pasinaudoti ir Edgaro lagaminu. „Kas pas jį lagamine – keli marškinėliai ir maudymosi šortai. Tad savo kosmetikos dar pridėjau“, – šmaikštauja N.Bunkė.

O ar Edgarui nebus pavydu dėl gerbėjų dėmesio? „Gerbėjai gali mėginti, bet neaišku, ar pavyks. Edgaras ganėtinai grėsmingai atrodo, tai nesiūlyčiau bandyti. Mestelės žvilgsniuką ir supras, kad geriau neiti prie tos blondinės“, – juokiasi ji.

Natalijos ir Edgaro atostogų pirmosios akimirkos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius