-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Čereškevičienės Vilniaus choro vakarėlyje – drąsūs iššūkiai (nuotraukos)

Šeštadienio vakarą sostinėje įsikūrusiame restorane „Kalvarijų Nr. 1“ įvyko Neringos Čereškevičienės ir „Baltojo“ Vilniaus choro krikšto vakarėlis. Choristai jį pradėjo geros nuotaikos, su dainomis ir rimtais iššūkiais.
Vakarėlio akimirka
Vakarėlio akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

14 balsingų choristų su Neringa Čereškevičiene priešakyje pradėjo vakarą su prasidainavimo pratimais, o vėliau uždainavo legendinį „Tele Bim-bam“ kūrinį „Musė“.

Pasak N.Čereškevičienės, „Baltasis“ Vilniaus choras meta rimtą iššūkį kitiems chorams, nes šio choro nariai – išties išskirtinės asmenybės. Čia – ir ilgiausių iš visų chorų kasų savininkė, ir solidžiausias bosas bei aukščiausias vokaline prasme sopranas. Choro gretose – ir projekte „Kelias į žvaigždes 3“ išgarsėjęs atlikėjas Audrius Zavadskis.

N.Čereškevičienė teigė besidžiaugianti balta chorui atitekusia spalva, kuri simbolizuoja švarą, taiką ir nekaltybę. Moteris viliasi, kad būtent ši spalva chorui padės atskleisti stipriąsias puses. 

Tą vakarą restorane gimtadienį šventė ponas Rimantas. Choro vadovė atsiprašė jubiliato už ramaus vakaro sutrikdymą ir paragino choristus jį pasveikinti atliekant „Ilgiausių metų“.

„Vilniaus „Baltasis“ choras sveikina jus su gimtadieniu ir linki laimės, sveikatos ir balsuoti už mūsų chorą“, – nesikuklino N.Čereškevičienė. Ponas Rimantas savo ruožtu vilniečių chorui palinkėjo kuo didžiausios sėkmės projekte.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Vakarėlio akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Vakarėlio akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius