-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Baskovo planuojamos vedybos sukėlė apkalbas

Kai praėjusiais metais pasirodė pranešimų, kad garsus Rusijos atlikėjas Nikolajus Baskovas gali būti netradicinės seksualinės orientacijos, jis ėmė įrodinėti savo vyriškumą: vis pasirodo lydimas moterų, o dabar prabilo apie vestuves su buvusia „Mis visata“. Kaip rašo dienraštis „Lietuvos rytas“, žurnalistai spėja, kad tai gali būti tik priedanga.
O.Fiodorova ir N.Baskovas
O.Fiodorova ir N.Baskovas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Vestuvės

Maskvos vakarėlių dalyviams pristatomos mažiausiai penkios 33 metų N.Baskovo draugės – spėjamos nuotakos. Pastaruoju metu jis itin dažnai pasirodo su 2002 metų „Mis visata“ titulo laimėtoja Oksana Fiodorova. Tiesa, šiai moteriai iškilo rimta kliūtis – ji vis dar neišsiskyrusi su vyru verslininku, o šis skyrybų nenori.

Garsus atlikėjas ne kartą skambino savo mylimosios vyrui ir aiškino, ką darys, jeigu šis nepaleis Oksanos. Tačiau vokietis verslininkas nenusileidžia. Maža to, išsiskyrusi su vyru, O.Fiodorova netektų pusės turto.

Todėl O.Fiodorva dabar ieško būdų, kaip išsiskirti, o N.Baskovas ir toliau yra priverstas neigti kalbas apie netradicinę seksualinę orientaciją. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius