-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Pareigytė Panevėžyje palaiko savo mylimąjį (nuotraukos)

Dėl savo poelgių ir išsišokimų prieštaringai vertinama populiarios grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė stengiasi būti kuo arčiau savo naujo mylimojo Artūro Jomanto, šiuo metu su Lietuvos nacionaline vyrų krepšinio rinktine besiruošiančio nenumaldomai artėjančiam Europos čempionatui Lenkijoje.
Panevėžyje vykstančias Europos vyrų krepšinio čempionatui besirengiančių Lietuvos bei Rusijos rinktinių rungtynes stebi ir grupės „69 danguje“ dainininkė Nijolė Pareigytė.
Panevėžyje vykstančias Europos vyrų krepšinio čempionatui besirengiančių Lietuvos bei Rusijos rinktinių rungtynes stebi ir grupės „69 danguje“ dainininkė Nijolė Pareigytė. / 15min.lt/Eriko Ovčarenko nuotr.

Pirmadienio vakarą priešpaskutinėse šalies krepšinio rinktinės draugiškose varžybose su Rusija Panevėžio „Cido“ arenoje tarp kelių tūkstančių sirgalių buvo galima išvysti ir populiariąją atlikėją.

Krūtinės pasididinimu, audringais vakarėliais bei dar audringesniais meilės romanais garsėjanti N.Pareigytė sėdėjo prie pat aikštelės esančioje VIP zonoje, skirtoje itin svarbiems asmenims. Tarp dviejų vyriškių įsitaisiusi ir sidrą gurkšojanti dainininkė atrodė labai atsipalaidavusi ir aktyviai palaikė dėl pergalės kovojančius krepšininkus: po sėkmingų Lietuvos rinktinės atakų dažnai pašokdavo iš vietos ir iškėlusi į viršų rankas garsiai rėkdavo, nuolat su dešinėje savęs sėdinčiu vyriškiu, kuris ją retkarčiais apkabindavo, gyvai komentavo aikštelėje vykstančius įvykius, keletą kartų ant kairėje sėdinčio vyro kelių buvo uždėjusi savo ranką.

Greta kompanijos sėdėjo ir baltais marškinėliais vilkintis jaunuolis, kuris atrodė lyg iš akies traukta A.Jomanto kopija. Retkarčiais atlikėją nedrąsiai nužvelgiantys sirgaliai neabejojo, jog šis jaunuolis yra A.Jomanto jaunesnysis brolis.

Panašu, jog N.Pareigytei varžybų metu buvo itin karšta, nes atlikėja prie įėjimo į areną gautą varžybų programėlę naudojo kaip vėduoklę. Kai antro kėlinuko viduryje į aikštelę buvo išleistas A.Jomantas, N.Pareigytė išvis pašėlo ir priminė aistringiausių sirgalių gretose rinktinę palaikančius krepšinio gerbėjus. Tiesa, nuo tos akimirkos pačios komandos žaidimas atlikėjai nelabai ir rūpėjo, nes mergina akivaizdžiai akimis sekė tik rungtyniaujantį mylimąjį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius