Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naglis Bierancas rudenį pasitinka ryškiai: naujoje nuotraukoje – netikėti pokyčiai

Socialinių tinklų žvaigždė, fotografas Naglis Bierancas (33) ištikimiausius gerbėjus nustebino ryškiais pokyčiais – plaukus nusidažė mėlyna spalva. Kardinaliai pasikeitusių plaukų nuotrauką fotografas įkėlė į socialinio tinklo paskyrą.
Naglis Bierancas
Naglis Bierancas / „Matérialiste“ nuotr.

Penktadienio vakarą socialinio tinklo vartotojai išvydo naują Naglio Bieranco šukuoseną – mėlynai nudažytus plaukus. Įprastai sekėjai jį išvysdavo su nuskusta galva arba šviesiai nudažytais plaukais. Vis dėlto šįkart viskas kiek kitaip.

Nauja fotografo plaukų spalva nuostabą sukėlė ne tik ištikimiausiems socialinio tinklo vartotojams, bet ir artimiems bičiuliams. Po nuotrauka netrukus savo komentarą parašė aktorius Gytis Ivanauskas, dizaineris Robertas Kalinkinas, dainininkė Eglė Jakštytė.

„Kaip gerai!“ – kartu su ugnies jaustukais pakomentavo G.Ivanauskas. Šalia šio komentaro buvo galima pamatyti ir R.Kalinkino širdutę. Nuo jų neatsiliko ir E.Jakštytė, kuri naują draugo šukuoseną įvertino išraiškingais žodžiais – „wow“.

Be to, su nauja plaukų spalva Naglis pasirodė ir naktiniame Vilniuje. Linksmybių metu fotografą atpažino ir jo paskyros sekėjos, kurios savo įspūdį išreiškė ne tik klube, bet ir po naujutėle plaukų nuotrauka.

„Nu geras! Kaip tik „Distilerijoje“ draugėm sakau: kaip jėga bernas plaukus nusidažęs! O čia gi tu! Nu nerealiai tikrai!“ – nauju N.Bieranco įvaizdžiu džiaugėsi viena iš komentatorių.

15min primena, kad fotografas prieš dvejus metus 31-ojo gimtadienio proga nusiskuto plaukus.

„Norėjau nusiskusti jau vasarą, tačiau vis delsiau ir delsiau. O dabar, kai suėjo 31-eri, pagalvojau, kodėl ne? Užteks atidėlioti“, – 15min pasakojo Naglis.

Tiesa, nusirėžti plaukus plikai jis ryžosi nebe pirmą sykį, tai buvo jau ketvirtas kartas, kai jis grįžo prie panašios šukuosenos.

Paskutinį kartą taip atrodžiau kiek seniau nei prieš metus. Labai patogu – nieko nereikia daryti: tik nueini į dušą, prasimakaluoji po vandeniu ir eini ant kulno apsisukęs“, – kalbėdamas apie plikos galvos privalumus juokėsi Naglis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kardinalūs tapo dar kardinalesni: Monika Marija pristatė naujus pokyčius

TAIP PAT SKAITYKITE: Juozas Statkevičius nustebino išvaizdos pokyčiais: „Plaukai auga, mados keičiasi“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius